Arama sonuçları: *

1. M

ea app steamdan alınan oyunun dosyalarını dogrulama

merhaba ea app den fifa 23 aldım steamden daha once indirmiştim tekrar oyunu indirmeden dosyaları dogrulayıp nasıl oynayabilirim ?
  2. M

pubg 2.1 saat iade etme

merhaba dün pubg aldım 2 saat 10 dakika oynadım ama şimdi baktım fifa 21 60 liraya düşmüş iade edip onu almak istiyorum bazıları şansını dene falan demiş de sizce yardımcı olurlar mı
  3. M

valorant yardım ekranda bir şey çıkıyor

beyler sağ altta bir şey çıkıyor nasıl kapatıcam ss alınca çıkmıyor tek valorantta var o yüzden telden çektim 1620638751 beyler fps sınırlama falan da kapalı ama oyun 60fps sabitlemiş kendini
  4. M

origin indirme yapmıyor

merhaba fifa 21 indiriyorum originden fakat durdu ilerlemiyor indirmeden öncede teknik sorun vs diyordu hesabıma giremiyordum nasıl düzeltebilirim
  5. M

valorant güncelleme sorunu yardım

valoranta her güncelleme geldiğinde indirme hızı 0 a düşüyor indirme duruyor sonra tekrar devam ediyor 5/10mb indirip tekrar duruyor indirme hızım normalde 50mbps fakat sadece valorantta böyle oluyor nasıl çözebilirim 1613639508 ve bilgisayar aşırı donuyor
  6. M

pes 21 analigden atma sorunu

merhaba pes 21 satın aldım steamden oynuyorum bir süredir fakat dün analigden beni atmaya başladı girdiğimde hiç bir sorun yok fakat maça başla dediğim de oyundan atıyor maçı atla desem de oyundan atıyor oyun dosyalarını da doğruladım fakat olmuyor ne yapabilirim
  7. M

epic games te ssd de olan oyunu hdd ye taşıma

epic gamesten ssd ye gta 5 indirdim şimdi gta 5 i hdd ye taşımak istiyorum bunu nasıl yapıcam
  8. M

pes 21 steam için yardım

pes 21 satın aldım fakat steam de indirme olarak hala gözükmüyor ıyunu bilgisayardan oynayan var mı acaba?
Geri