Arama sonuçları: *

1. T

Gta 5 i harddiske kopyalama

Yanımda taşıdığım harddiskim var ve gta 5 yüklemek istiyorum ama bilgisayarımda gta 5 zaten yüklü , gta 5 dosyalarını olduğu gibi harddiske kopyalasam sorun olur mu ?
  2. T

Yardım Nba 2k21 my career üçlük özelliği artmıyor.

Nba 2k21 my career karakterimi oluşturdum fakat özellik puanlarını dağıtırken üçlük yerine yanlışlıkla serbest atışı arttırmışım şimdi serbest atış kaçırmıyorum 80+ ya kadar yolu var ama üçlük özelliğim 61 e kadar arttı artık arttıramıyorum. Oyun ilerledikçe , seviye atladıkça üçlük puanımı...
  3. T

En çok kar yaptıran zup oyunları hangisi ?

3 tane alıcam güzel değerlendirmek istiyorum en çok hangi oyunlardan kar yaparım ?
  4. T

Steam kart düşürme uygulamaları.

Steam de kart düşürme uygulamaları olarak idle master var önerir misiniz ? ya da başka hangi uygulamalar var ? Ban riski var mıdır ?
  5. T

Valorant D Diskine Kurma

Valorant kurulurken sormuyo göstermiyo direk c diskine kuruyor nasıl d diskine kurabilirim.
  6. T

Crysis indirdim açılmıyor.

Crysis indirdim steamden ama açılmıyo siyah ekran veriyo kapanıyo.
  7. T

Xbox game pass satayım mı ?

sizce satıp o fiyata oyun alayım mı ? yoksa 3 ay kullanayım mı ? arkadaşlarım kafamı karıştırdı sizin fikirlerinizi merak ettim . O fiyata o kadar oyun alamam ama kaldırmayan oyunları geforce now da kullanırım diye düşündüm o yüzden satma fikri aklıma geldi.
  8. T

Discord xbox game pass hediyesi

Discord nitrom var bugün bi baktım hediye gelmiş bunu nasıl alabilirim ? bilgisi olan yardım edebilir mi ?
  9. T

Öneri Kılıç kalkan oyunları önerir misiniz? ?

M&B warband indirdim aşırı sardı o tarz oyunlar önerir misiniz? Sistem gereksinimleri düşük olsun grafik önemli değil
Geri