Arama sonuçları: *

1. emresanda

Yardım Call of Duty'nin hangi oyununu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Steam de hazır indirimler varken Call of Duty oyunlarından birini almak istiyorum. Serilerine hakim olduğum bir oyun değil fakat online oyun oynamıyorum ve yeni çağ savaşlarını içeren hikayesi güzel bir oyun oynamak istiyorum. Sadece hikaye bölümlerini oynayacağım. Hangi...
  2. emresanda

Yardım Steam oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Steam indirimleri devam ediyorken Call of Duty serisinden bir oyun almak istiyorum. Daha önce hiç try hard oynamadığım bir oyun. Fakat serilerin hikayelerinin çabuk bitmesi beni düşündürüyor. Online kısımda LoL-Cs2 dışında bir şey oynamıyorum. Hikayeli FPS bir oyun fakat...
  3. emresanda

Yardım Hangi Call of Duty alınmalı?

Merhaba arkadaşlar. Hazır Steam yaz indirimleri gelmişken daha önce çok az oynadığım Call of Duty serisinden bir oyun almak istiyorum. Online mod çok tercih etmiyorum. Story takılıyorum genelde. Tercihim eski bir serisi olmaması ve Türkçe dublaj yaması olması. Bu serinin hangi oyununu önerirsiniz?
  4. emresanda

Yardım Age of Empires IV Popülasyon Sınırı Nasıl Kaldırılır?

Herkese merhaba arkadaşlar. Oynayanlar bilirler ki popülasyon sınırı 200'e sabit. İşçileri öldürüp savaşıyoruz buda sıkıntı yaratıyor. Botlarla oynadığımız maçlarda en azından sınırı kaldırabilmenin bir yolu var mı ?
  5. emresanda

Öneri The Lord of the Rings / Conquest ve The Return of the King Drive

Herkese merhaba arkadaşlar. The Lord of the Rings / Conquest ve The Return of the King oyunlarını oynamak isteyen LOTR hayranları için tek RAR içerisinde bulunan iki oyunu Drive yükledim. İndirmek isteyenler sorunsuz bir şekilde indirip oynayabilirler. RAR boyutu 7,72 GB'dır. İki oyunda ayrı...
  6. emresanda

Öneri Steam İndirimden 2,22 $'a Alınacak En İyi Oyun Hangisi?

Merhaba arkadaşlar. Steam cüzdanda 2,22 $ bakiye kaldı. Bu indirim döneminde başka yükleme yapmayacağım. Hangi oyunu önerirsiniz :) ?
  7. emresanda

Yardım Steam indirimden hangi Call of Duty oyununu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Hazır indirim gelmişken Steam üzerinden bir COD oyunu almak istiyorum. Online takıntım yok. Hikaye modu seviyorum. Hangi COD'u önerirsiniz?
  8. emresanda

Yardım Hangi Call of Duty oyununu almalıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar. Steam indirimleri gelmişken Call of Duty'den bir oyun almak istiyorum. Fakat çok kararsızım. Online takıntısı olan birisi değilim. Hikaye daha çok sarıyor.
  9. emresanda

Öneri Forest oyun önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Forest temalı bir oyun arayışındayım. Valheim tarzında değil. Boss vb şeylerle savaşmak istemiyorum bu oyunda. Ormanda, dağda bir şeyler üretebilmek dolaşabilmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  10. emresanda

Yardım Assassin's Creed Valhalla WARNING: READ BEFORE PLAYING

Merhabalar. Assassin's Creed Valhalla oyuna girerken WARNING: READ BEFORE PLAYING hatası alıyorum. SS'i konuya ekledim. Bunun çözümü nedir?
  11. emresanda

Yardım Rockstar Games Launcher şifre sıfırlayamıyorum!

Herkese merhaba arkadaşlar. Rockstar Games Launcher programından şifremi unuttum deyip mail adresimi giriyorum. Mailime şifreyi sıfırlama linki geliyor. Fakat Rockstar Games Social Club sitesi açılıyor ama siyah ekranda kalıyor erişim sağlanmıyor. Mail yerine direk sitesine girmeye çalışıyorum...
  12. emresanda

Yardım ETS2 İkinci monitöre kamera atama.

Herkese merhaba arkadaşlar. Fotoğrafta gördüğünüz üzere bilgisayarımda birinci ekran olarak televizyonumu, ikinci ekran olarak monitörümü kullanıyorum. ETS2 oyununda ikinci monitöre birinci monitörden farklı kamera açısı atama konusunda araştırmalar yaptım fakat sağlam bir kaynağa ulaşamadım. Bu...
  13. emresanda

Yardım ETS2 Logitech G29 yardım!

Herkese merhaba arkadaşlar. Logitech G29 + Shifter'i yeni aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim. Logitech'in programını indirip kurdum ve oradan ETS2 ye göre ayarları yaptım. Oyun içinde direksiyonu tanımlayıp tuş atamalarını yaptım ve oynamaya başladığımda bir sorun ile karşılaştım. Sanki ben...
  14. emresanda

Yardım Assassin's Creed Valhalla bilgisayarım oynatır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Steam'de oyun indirimdeyken almak istiyorum fakat bilgisayarımın işlemci kısmı minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. MİNİMUM: Intel Core i5-4460 3.2 GHz İŞLEMCİM: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz 3.91 GH Ben bu oyunu en düşük ayarlarda...
  15. emresanda

PES2013 Master Lig - Neymar Faciası

Herkese merhaba arkadaşlar. Benim gibi PES2013 Master Lig bağımlısı olanlarara selamlar. :) Dün oyunda çok üzüldüğüm bir olay geldi başıma. Anlatmak istedim. Biliyorsunuz Master Lig başlangıcında Neymar Santos'da. Transfer etmeside o kadar kolay değil oynayanlar bilir. :D Ben Milanla 7 sezon...
  16. emresanda

Yardım Steam oyunları başka bilgisayardan indirme.

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere Steam'de satın aldığım oyunu başka bilgisayardan indirip kendi bilgisayarımdaki Steam klasöründeki yerine atsam oyunda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Evimdeki internetim oyunlarda felan iyi ama 1.2 MBS veriyor Download'da. Geçenlerde...
  17. emresanda

The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king

Arkadaşlar aşağıdaki hızlıresime yüklediğim görüntüde göründüğü gibi karşıma Mordor alınca Drummer Troll kestiğim halde basemin yakınlarında hayalet gibi dolanıyor ölü olduğu halde. Saldıramıyorum kuleler herolar okçular kimse görmüyor ama Trollün vuruş sesleri geliyor ve yapıları yıkıyor bunun...
Geri