Arama sonuçları: *

1. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

Selamlar, şuan mağazamda evori vandal var almakta istiyorum ama entertainmantta bekliyorum. ikilimde kaldım, sizde varsa hangisi daha iyidir sizce? evorinin hissiayatı çok güzel geliyor bana ama entertainmantta istiyorum ama bayadır gelmedi.
  2. QİKUA

Bilgisayarımı sıfırladım oyunlar var ama yok

Şimdi herşeyi özetliyorum başlıktan pek bir şey anlamadınız ama lütfen yardım edin pcde 2 ssd var biri sata biri m2 ssd, sata olanda windows kurulu ve ben bunu bugün sıfırladım m2 ssd'de ise oyunlar falan yüklüydü ama steam falan hatırladığım kadarıyla sata olanda kurulu neyse pcyi sıfırladım ama...
  3. QİKUA

Battlefield 2042 açılmıyor

Battlefield 2042 steamden açıyorum ama açılmıyor, açılıyor lakin görselde görmüş olduğunuz gibi kalıyor. Ne yapabilirim? Yaklaşık 10dk'dır böyle çık gir atıyorum olmuyor.
  4. QİKUA

LOl'e her girdiğimde bu oyun moduna giriyor nasıl çıkarım

Oyun da yanlışlıkla bir oyun moduna girdim çıkamıyorum hep aynı yere giriyor nasıl çıkıcam olmuyor 1690762171 sonunda çıktım pcyi kapa aç yaptım olmadı sonunda kendiliğinden çıktı şükür
  5. QİKUA

Garry's mod alınır mı?

Oyun 78 tl diye biliyorum sizce alınır mı bu tarz "sandbox" dedikleri oyunları seviyorum sizce alınır mı?
  6. QİKUA

Valorant düşük fps sorunu

Valorant oynuyorum FPS değerleri bana biraz düşük geldi 1920x1080p her şey Low da oynuyorum 150 FPS ila 200 FPS arası oynuyorum. Eski sistemim de bile 150 FPS veriyordu zaten anlamadım eski sistem: GTX 950M i7 6700HQ 12 GB RAM 2400 MHz ( laptop) şu an masaüstü kullanıyorum RAM'leri 3000 MHz...
  7. QİKUA

Squad oyunun da serverlere bağlanamıyorum

Squad ta serverlere bağlanamıyorum böyle bir şey çıkıyor karşıma (fotoğrafı redditten buldum)
  8. QİKUA

Battle net indirilen oyun nerede

Battle netten oyun indirdim ancak yeniden indirmemi istiyor ne yapabilirim oyunu komple silmek için dosyayı bulamıyorum böyle gözüküyor indriğim halde sonra play for free yazısına basınca yine indirmemi istiyor
  9. QİKUA

CSGO Desen Alırken Satıcılara Dikkat Etmem Gerekiyor mu?

Ben csgodan ilk defa desen alacağım fakat satıcılar arasında birk fark var mı biri az diğeri çok satıyorda yani güven faktörü gibi
  10. QİKUA

Gta 5 offline mod'da başlıyor

Merhaba arkadaşlar benim sorunum daha demin gta 5 girerken offline mod'da başlattı sonra tekrar denedim yine offline mod'da başlattı ne yapmam lazım online girmem için.
  11. QİKUA

Sistemim the cycle taşır mı?

Merhaba arkadaşlar benim sorum şu ben epic'ten the cycle aldım acaba sistemim taşır mı? Arka'da iniyor 11.8 gb Sistemim: AMD r7 m260x 1gb ekran kartı,DDR3 8gb 1600 ram i5 5300u işlemci The Cycle taşır mı?
Geri