Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Öneri Baldur's Gate 3, 800TL'ye değer mi?

Steam dolara geçiş yapmadan alayım diyorum, ne düşünüyorsunuz?
  2. cr4ck

Yardım Steamdeki oyuna Ubisoft Connect'ten DLC alırsam çalışır mı?

Steam üzerinde Assassin's Creed odyssey oyununa sahibim, voidu üzerinden Season Pass'i almak istiyorum. Voidu kodu Ubisoft Connect için olduğundan ve oyun steamde olduğundan herhangi bir problem yaşar mıyım?
  3. cr4ck

Yardım cs2 menü kod olarak gözüküyor

Başka böyle olan var mı? Çözümü biliyor musunuz? 1693567225 Başlatma seçeneklerinde "-language colormod" kodu vardı onu silince düzeldi, bilginize.
  4. cr4ck

Elden Ring mi yoksa The Last Of Us mı?

Hangisini almalıyım? Zor oyunları severim fakat souls-like türünde oyun çok çok az oynadım. Elden Ring zevk verir mi bilemedim.
  5. cr4ck

Öneri Hunt Showdown için dlc şart mı?

Hangi dlcleri almak gerekiyor?
  6. cr4ck

Öneri Cities Skylines hangi DLC'ler alınmalı?

Kesin al dediğiniz dlcler hangileri?
  7. cr4ck

Öneri Days Gone mı Horizon Zero Dawn mı?

İkisi arasında seçim yapamadım. Days Gone, zombi temasını sevdiğim için ilgimi çekti ama yine de size bir sormak istedim. Siz olsanız hangisini alırdınız?
  8. cr4ck

Dying light 2 mi, Marvel's Spider-man mi?

Tek bir oyunu alabilirim o yüzden seçim yapma konusunda kararsız kaldım. Her ne kadar sağlam bir spidey fanı olsam da oyunun 500 tlyi hak etmediğini düşünüyorum. DL'ın ilk oyununu 2 kere bitirmiştim, serinin parkur mekaniklerini severim. 2. oyunda gördüğüm kadarıyla bayağı yeni mekanik eklenmiş...
  9. cr4ck

Marvel's Spider-man Remastered ön siparişe açıldı.

Maalesef... Sistem gereksinimleri; https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/
  10. cr4ck

Days Gone mı Horizon Zero Dawn Complete Edition mı?

Epic indiriminden kuponla birlikte alacağım, ikisi arasında kaldım sizce hangisi?
  11. cr4ck

Assassins Creed Valhalla'da sürekli çökme yaşıyorum.

Önerdiğiniz çözüm var mı? Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı oynamıyorum neredeyse.
  12. cr4ck

Assasin's Creed Valhalla Season Pass'i almaya değer mi?

Oyunu bayağı beğendim. Bildiğiniz üzere birkaç güne indirimler bitecek bitmeden almalı mıyım? %20 indirim kullanarak 71 tl civarına geliyor ubisoft connect'te.
  13. cr4ck

Dead Rising Co-op oynamaya değer mi?

Arkadaşla coop oynamak için almayı düşünüyoruz. Hangi oyunu alalım 3 mü 4 mü? Daha önce 3. oyunu oynamıştım ama 4. oyun hakkında hiçbir fikrim yok.
  14. cr4ck

Öneri Epic Games Far Cry 6 fiyatına değer mi?

Soru başlıkta mevcut. Serinin diğer oyunlarını oynadım, sevdiğim bir seri fakat en düşük sürümü bile 100 tl'yi aşıyor şu anlık. Daha fazla düşmesini bekleyeyim mi yoksa al mı diyorsunuz?
  15. cr4ck

Game pass hangi oyunun konumunu öğrenme

Belki bilenler vardır bendeki hdd kronik sorunlu bir hdd, fps drop yiyorum. Ben de bu yüzden bazı oyunlarımı gamepass üzerinde ssd ye kaydetmiştim fakat hangilerinin ssd de olduğunu bilmiyorum. Bunu görebilmemin bir yolu var mı? Yani hangi oyun ssd de hangi oyun hdd de.
  16. cr4ck

Epic Games indirimlerinde hazırlamış olduğum sepet nasıl?

3 serininde önceki oyunlarını oynadım, sevdiğim serilerdir. Şu anlık season pass parası çıkmadığı için dlcsiz alacağım sonradan sırayla season passleri almayı düşünüyorum. Alma dediğiniz oyun var mı?
  17. cr4ck

Immortals Fenyx Rising Gold Edition alınmaya değer mi?

Ubisoftta %20 uplay indirimi kullanarak Standart 86 tl, Gold 143 tl'ye geliyor.
  18. cr4ck

Malwarebytes Fifa Online 4'te trojan buldu?

Oyunu yüklemeyi yeni başlattım. Malwarebytes sürekli sağ alttan trojan diye bildirim çıkartıyor?
Top Bottom