Arama sonuçları: *

1. 58_BaBaKoK

CS2 sizce düzeldimi ?

Canım sıkıldı birden aklıma cs2 geldi bir gün yükleyip oynicam ama bir sürü bug sıkıntı vardı sizce cs2 düzeldi mi yoksa hala aynımı ve csgo daki zevki hissiyatları alabiliyor musunuz ?
  2. 58_BaBaKoK

Sizce sorun neyden kaynaklı ? (CS GO sv var red sorunu)

Arkadaşlar cs go da niyeyse sv var değerim çok yüksek, deathmatch'e girdiğim zaman 40fps alıyorum sizce bu sorun neyden kaynaklı ? Benim ssdimin okuma değeri çok düşük sizce ssden mi kaynaklı ? yoksa internetlemi alakalı ? Ya da Ram yetmezliğinden dolayımı Sİstem: FX 6300 GTX 760 8 GB ram...
  3. 58_BaBaKoK

CS GO Yüksek VAR, MS Sorunu

Arkadaşlar bu konuyu kaçkez açtım ama kimse bakmıyor Sorun şu : CS GO DA YÜKSEK VAR MS SV SORUNU CS GO da ben 250-200 fps alırken artık 10fps alıyorum var ve sv değeri kırmızı ve hiç düzelmiyorlar bunun sebebi nedir nasıl çözerim bir şey söyleyin nolur Bu arada bilgisayar formatlı yani virüs...
  4. 58_BaBaKoK

CS GO var ms sorunu ve fps düşmesi (lütfen yardım edin)

Arkdaşlar cs go da var değerim çok yüksek bunun yüzünden fps im 30-40 larda geziyor Atölyede bir map açtığımdada var değerim çok yüksek Nolur bunu nasıl çözerim yardımcı olun
  5. 58_BaBaKoK

CS GO kasma sorunu LÜTFEN YARDIM EDİN !

Arkadaşlar CS GO bu sene başı yüklemiştim geri sildim yazın geri yükliyim dedim normalde ben 150-200 fps alırken şimdi yerlerde sürünüyor 10-20 fps alıyorum en fazla bunun sebebi nedir nolur yardımcı olun Sistem: FX 6300 GTX 760 8 gb ram
  6. 58_BaBaKoK

CS-GO ne durumda ? yükliyim mi ?

Arkadaşlar yakında CS yüklicem size soriyim dedim ne durumda ona göre yükliyim CS hile hala çoğalıyor mu hala optmizasyon sorunu var mı ? ne durumda ? sizce yükliyim mi ?
  7. 58_BaBaKoK

Bannerlord düzeldi mi ?

Bannerlord'a ne oldu dostlar oyun düzeldi mi ? ne durumda ? alanlar memnun mu ? diplomasiyi sormayın zaten onun durumu hepten kötüydü ama onuda düzeltirler yada diplomacy modlar çıkar
  8. 58_BaBaKoK

CS GO hala oynanabilir mi ?

arkadaşlar bu konuyu bi daha açıyorum çünkü oyunu silmiştim bana art arda ceza verince sinirlenip sildim ama yüklemek istiyorum ama yüklemeden önce soruyum dedim hesabım seçkin ama vac ban yada hile açıp hesap kasan çok gördüm seçkin olduğum halde
  9. 58_BaBaKoK

Subnatica alınır mı ?

alıyım mı ? almıyım mı ?
  10. 58_BaBaKoK

Sıkıldım Oyun önerin bana

Arkadaşlar zevkli güzel bir oyun söyleyin oynadığım oyunlar : max payne serisi, metro serisi, my friend pedro, tomb raider, bioshock, portal 2, mafia 2 NOT: online önermeyin yada hep bilindik oyunlar söylemeyin örneğin "Gta San Andreas" gibi
  11. 58_BaBaKoK

Need For Speed serisinin en iyi oyunu nedir ?

ben carbon derim gece sürüşü atmosferi o sürüş hissiyatı ve özelliklede modifiye kısmına
  12. 58_BaBaKoK

Nfs Carbon VS Most wanted (1)

Sizce hangisi daha güzel ? Bana göre Carbon ben havasını atmosferini seviyorum heleki canyon yarışları o boss savaşları
  13. 58_BaBaKoK

İmzamdaki sistem Shadow of tomb Raider oynatır mı ?

Arkadaşlar imzamdaki sistem ile 4x kaplama , 1600x900 mediumda oynarmıyım ?
  14. 58_BaBaKoK

CS GO fps düşme sorunu

arkadaşlar anlamadım güncellemeden dolayımı neyden bilmiyorum normalde cs go kasmazdı ama kasıyor çok garip 30fps kalıyor deathmatch lerde 20 lerde sürünüyor yoldaşta donmuyor 90-80fps kalıyor bu durumu yaşayan varsa açıklasın sorunun bi bende olması kötü çünkü SİSTEM GTX 760 (game ready...
  15. 58_BaBaKoK

CS GO Sv var kırmızı olma sorunu

Arkadaşlar araştırmama göre sistemde bi sorun yok ama atölyeye girdiğimde hep sv kısmı var ve hep kırmızı oluyor bunun çözümü var mı ? Sistem GTX 760 FX 6300 8gb 1600mhz ram 480gb SSD
  16. 58_BaBaKoK

CS GO da atölye haritalarında düşük fps alıyorum

Arkadaşlar cs go da atölyede düşük fps alıyorum sebebi ise sv var red sorunu sistemim bu GTX 760 FX 6300 8gb 1600mzh ram 480gb SSD bu sistemde normalde kasmaz düşüğe getirince donuyor 1600x900 yapıncada fps 60-70 sonra 90-110 oluyor lütfen yardım edin arkadaşlar sv var hep kırmızı oluyo...
  17. 58_BaBaKoK

Ultima Online hala oynanır mı ?

arkadaşlar biliyorsunuzdur çoğu kişi duymuştur dünyanın en iyi online oyunlardan birisi sizce hala güzel mi oynanır mı ? yüklemeyi düşünüyorum oynayan varsa söylesin düşüncelerini bi alayım ilk defa yüklicem çünkü Peki Yüklersen diyelim hangi serverda oynarsam daha iyi ? oyunu öğrenmek zor mu ?
  18. 58_BaBaKoK

CS 1.6 teke tek gelen

Arkadaşlar oynayacak varsa gelsin oyunda iyiyim diye değil canım sıkıldı oynayacak varsa gelsin beraber atalım NOT : hile kullanmayın bu oyunda hiç bi zaman hileyle zevk alınmaz
  19. 58_BaBaKoK

Max Payne 2 de zorluk seviyesini nasıl seçerim ?

Arkadaşlar ben max payne pek çok kez oynadım sadece 3 hariç nostaji yapim dedim zaten başka ne yapabilirimki anca pc bunu kaldırıyor Neyse eğer zor modda oynarsak Mona Sax ölmüyomuş bende zor moda alıcam ama nasıl seçeceğim bulamadım oyuna baktım bulamadım ben nasıl zor modu seçicem ?
  20. 58_BaBaKoK

Warband vs Bannerlord

Evet bu konuyu açayım dedim sebebi ise canım istedi Sizce hangisi seçersiniz warband bir sürü modları var ama bannerlord şuan pek yok bannerlord daha rahat daha güzel grafikler warband ise ebemin bildiği savaş mekanikleri Siz hangisini tercih edersiniz ? Ben Bannerlord seçerim bi ara abimin pc...
Top Bottom