Canım sıkıldı birden aklıma cs2 geldi bir gün yükleyip oynicam ama bir sürü bug sıkıntı vardı
sizce cs2 düzeldi mi yoksa hala aynımı ve csgo daki zevki hissiyatları alabiliyor musunuz ?
Arkadaşlar cs go da niyeyse sv var değerim çok yüksek, deathmatch'e girdiğim zaman 40fps alıyorum
sizce bu sorun neyden kaynaklı ?
Benim ssdimin okuma değeri çok düşük sizce ssden mi kaynaklı ?
yoksa internetlemi alakalı ?
Ya da Ram yetmezliğinden dolayımı
Sİstem:
FX 6300
GTX 760
8 GB ram...
Arkadaşlar bu konuyu kaçkez açtım ama kimse bakmıyor
Sorun şu : CS GO DA YÜKSEK VAR MS SV SORUNU
CS GO da ben 250-200 fps alırken artık 10fps alıyorum var ve sv değeri kırmızı ve hiç düzelmiyorlar bunun sebebi nedir nasıl çözerim bir şey söyleyin nolur
Bu arada bilgisayar formatlı yani virüs...
Arkdaşlar cs go da var değerim çok yüksek bunun yüzünden fps im 30-40 larda geziyor
Atölyede bir map açtığımdada var değerim çok yüksek
Nolur bunu nasıl çözerim yardımcı olun
Arkadaşlar CS GO bu sene başı yüklemiştim geri sildim yazın geri yükliyim dedim
normalde ben 150-200 fps alırken şimdi yerlerde sürünüyor 10-20 fps alıyorum en fazla bunun sebebi nedir nolur yardımcı olun
Sistem:
FX 6300
GTX 760
8 gb ram
Arkadaşlar yakında CS yüklicem size soriyim dedim ne durumda ona göre yükliyim
CS hile hala çoğalıyor mu hala optmizasyon sorunu var mı ? ne durumda ? sizce yükliyim mi ?
Bannerlord'a ne oldu dostlar oyun düzeldi mi ? ne durumda ? alanlar memnun mu ?
diplomasiyi sormayın zaten onun durumu hepten kötüydü ama onuda düzeltirler yada diplomacy modlar çıkar
arkadaşlar bu konuyu bi daha açıyorum çünkü oyunu silmiştim bana art arda ceza verince sinirlenip sildim
ama yüklemek istiyorum ama yüklemeden önce soruyum dedim
hesabım seçkin ama vac ban yada hile açıp hesap kasan çok gördüm seçkin olduğum halde
Arkadaşlar zevkli güzel bir oyun söyleyin
oynadığım oyunlar : max payne serisi, metro serisi, my friend pedro, tomb raider, bioshock, portal 2, mafia 2
NOT: online önermeyin yada hep bilindik oyunlar söylemeyin örneğin "Gta San Andreas" gibi
arkadaşlar anlamadım güncellemeden dolayımı neyden bilmiyorum normalde cs go kasmazdı ama kasıyor çok garip 30fps kalıyor deathmatch lerde 20 lerde sürünüyor yoldaşta donmuyor 90-80fps kalıyor
bu durumu yaşayan varsa açıklasın sorunun bi bende olması kötü çünkü
SİSTEM
GTX 760 (game ready...
Arkadaşlar araştırmama göre sistemde bi sorun yok ama atölyeye girdiğimde hep sv kısmı var ve hep kırmızı oluyor bunun çözümü var mı ?
Sistem
GTX 760
FX 6300
8gb 1600mhz ram
480gb SSD
Arkadaşlar cs go da atölyede düşük fps alıyorum sebebi ise sv var red sorunu
sistemim bu
GTX 760
FX 6300
8gb 1600mzh ram
480gb SSD
bu sistemde normalde kasmaz düşüğe getirince donuyor 1600x900 yapıncada fps 60-70 sonra 90-110 oluyor
lütfen yardım edin arkadaşlar sv var hep kırmızı oluyo...
arkadaşlar biliyorsunuzdur çoğu kişi duymuştur dünyanın en iyi online oyunlardan birisi sizce hala güzel mi oynanır mı ?
yüklemeyi düşünüyorum oynayan varsa söylesin düşüncelerini bi alayım ilk defa yüklicem çünkü
Peki Yüklersen diyelim
hangi serverda oynarsam daha iyi ?
oyunu öğrenmek zor mu ?
Arkadaşlar oynayacak varsa gelsin oyunda iyiyim diye değil canım sıkıldı oynayacak varsa gelsin beraber atalım
NOT : hile kullanmayın bu oyunda hiç bi zaman hileyle zevk alınmaz
Arkadaşlar ben max payne pek çok kez oynadım sadece 3 hariç nostaji yapim dedim zaten başka ne yapabilirimki anca pc bunu kaldırıyor
Neyse eğer zor modda oynarsak Mona Sax ölmüyomuş bende zor moda alıcam ama nasıl seçeceğim bulamadım oyuna baktım bulamadım ben nasıl zor modu seçicem ?
Evet bu konuyu açayım dedim sebebi ise canım istedi
Sizce hangisi seçersiniz warband bir sürü modları var ama bannerlord şuan pek yok bannerlord daha rahat daha güzel grafikler warband ise ebemin bildiği savaş mekanikleri
Siz hangisini tercih edersiniz ?
Ben Bannerlord seçerim bi ara abimin pc...