Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

(DÜZENLENDİ) Epic Games indiriminde almayı planladığım oyunlar.

Arkadaşlar aklımdaki oyunlar bunlar,Nays ile alacağım.Sizce nasıl liste. RDR 2,Witcher 3,CP2077 gibi oyunlara sahip olduğumdan eklemedim. EA FC24 God of War Horizon Zero Dawn Detroit Become Human Uncharted
  2. UmutYiğit

GTA V modlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar GTA V'e tekrar başlayacağım ve oyunun biraz eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Hikaye modunda hile kullanmadan sizce nasıl modlar kullanmalıyım? Grafik modu olarak NVE kullanacağım euphoria ragdoll da kurmayı düşünüyorum.
  3. UmutYiğit

CS2 FPS değerlerim normal mi?

Arkadaşlar CS ile pek aram yok ve olması gereken fps değerlerini bilmiyorum. Her değerin en yüksek olduğu ayarlarda 240-280 fps alıyorum. MSAA açık 8x İşlemcim Ryzen 5 5600 Ekran kartım RTX 3070
  4. UmutYiğit

Voidu hesap silinirse oyunlar gider mi?

Arkadaşlar sorum biraz saçma ama voidu hesabımı silsem oyunlar gider mi? Oyunlar UPlay ile etkinleştirildi.
  5. UmutYiğit

20 Kasım gelmeden 150 tl civarına oyun önerisi

Arkadaşlar Steam'den 162 TL'ye oyun alabiliyorum.Epic Games için 148 tl verebilirim. Oyun önerilerinizi bekliyorum.
  6. UmutYiğit

Sizce bu oyunları nasıl bir sıralamada oynamalıyım?

Arkadaşlar elimde pek çok oyun var ve hangi sırada oynamam gerektiği hakkında kararsızım. Oynamayı düşündüğüm oyunlar; The Witcher III Dlc'leri(ana hikayeyi bitirdim) Batman serisi Crysis üçlemesi GTA IV GTA V(4 kere bitirdim) Hellblade Kingdom Come Metro serisi Mortal Shell Star Wars Jedi...
  7. UmutYiğit

Yardım Forza Horizon 4 her açılışta PC için optimize ediliyor ekranına atıyor

Arkadaşlar oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Her açtığımda bunu görmek canımı sıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  8. UmutYiğit

Marvel Avengers 24.5 a alınır mı?

Arkadaşlar Marvel evrenine hakimim ve gayet seviyorum. Sizce bu oyun 24.5'a alınır mı?
  9. UmutYiğit

Yardım Witcher 3 başlamadan önce incelenmesi gereken içerikler nedir?

Arkadaşlar Witcher 3'ü oynamayı planlıyorum ve ilk iki oyunu oynamak istemiyorum. 3. oyun ile alakalı spoiler yemeyeceğim ve beni tamamlayacak bir içerik öneriniz var mı?
  10. UmutYiğit

Steam indirimleri için ucuz oyun tavsiyesi

Arkadaşlar 20 tl bandında oynanabilecek oyun tavsiyeleriniz var mı?
  11. UmutYiğit

Aksiyon/Macera oyun önerisi

Arkadaşlar imzamda yazan sistemle akıcı şekilde oynayabileceğim oyunlar önerebilir misiniz? Grafikleri çöp olmadığı sürece oynayabilirim.
  12. UmutYiğit

GTA 5 QuantV hakkında düşüncelerim.

Arkadaşlar bugün sizlere QuantV hakkında olan düşüncelerimi sıralayacağım. Modu High ENB ayarlarında kullanıyorum. + Yönleri; -Yağmurlu havalarda ekrandaki su damlacıkları -Atmosferin gerçekçileşmesi -Oyunu daha oynanası hale getirmesi -Detayların artması -Işıklandırmaların ve yansımaların daha...
  13. UmutYiğit

Forza Horizon 4 yaptığım kaplamalar arkadaşlarımda görünmüyor.

Arkadaşlar sorunum yukarıda yazdığı gibi.Araçlarıma kaplamayı uyguluyorum fakat konvoydaki arkadaşlarım göremiyor.
  14. UmutYiğit

FiveM sunucu tavsiyesi?

Arkadaşlar 16 yaşındayım sesimi genelde 18-22 yaş aralığında değerlendiriyorlar.250 saate yakın FiveM geçmişim var,LSMS sistemi oturmuş iyi bir sunucu varsa discord linkini atar mısınız?
  15. UmutYiğit

GTA 5 Sinematik video nasıl çekebilirim?

Arkadaşlar ben gta 5 te tek başıma sinematik çekmek istiyorum?Hangi trainerları önerirsiniz.Aktif olarak menyoo kullanıyorum.Bu konu hakkında youtube videosu bilen/anlatabilecek varsa çok mutlu olurum.
  16. UmutYiğit

GTA 5'e GTA Vice City Modu Kurdum.Mod hakkında ki düşüncelerim.

Konuma hoş geldiniz dostlar.Söylemek isterim ki talep olursa bir adet rehber yapabilirim(grafik modu kurulumu ile beraber). Mod Hakkında: Mod cidden çok çok kaliteli.Natural Vision Evolved ile harika görüntüler elde ediliyor.İmzamda ki sisteme yakın her sistemde rahatça yapılabilir(15-25 FPS...
  17. UmutYiğit

FiveM PD rolü yapacağım nelere dikkat etmem gerekli?

Arkadaşlar Pd rolü yapmak gibi bir planım var nelere dikkat etmeliyim.Hiç PD tecrübem yok ama kendimi geliştirmek istiyorum.
  18. UmutYiğit

FiveM HRP için tavsiyelereniz?

Arkadaşlar rolümü nasıl sizce daha iyi gerçekleştirebilirim ufak tüyolar verir misiniz?(rp kuralları dahil değil:meta gaming)
  19. UmutYiğit

GTA 5 HRP sunucu önerisi?

Arkadaşlar ben HRP sunucusu arıyorum varsa bildiğiniz önerdiğiniz bir sunucu tavsiyesi rica ediyorum.(16 Yaşındayım)
  20. UmutYiğit

İmzamda ki sistem için oyun önerisi

Arkadaşlar oyun önerelirenizi bekliyorum min:30 fps oynatacak oyunlar(Warband hariç) hikayeli olursa sevinirim
Top Bottom