Arama sonuçları: *

1. 4

steam squad vac ban yeme

Arkadaşımla steamdeki squad oyununu oynuyorduk arkadaşım yeni almıştı ve 30. dakikasında bir anda vac ban yedi ama squadda hile açmadı daha yeni girmişti oyunu fln öğreniyodu squad hilesi fln söz konusu değil ama bilgisayarında başka bir oyunun hilesi yüklüymüş steam destek hile açmışsınızdır...
  2. 4

Yardım R6 açılmıyor oyun görev yöneticisinde gözüküyo fakat açılmıyo

merhaba arkadaşlar arkadaşımın r6 sı 1 gündür açılmıyo oyuna tıklıyo yükleniyo görev yöneticisinde gözüküyo fakat ekrana gelmiyo oyun bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  3. 4

Yardım gta 4 steam games for windows hatası

arkadaşlar merhaba dün steam üzerinden gta 4 aldım fakat oyuna girmeye çalıştığımda games for windows diye bir hata verdi youtubedan bir kaç videoya baktım games for winfows marketplace programını kurmak gerekiyomuş doğru şekilde yaptım fakat programı açınca ss i bırakacağım ordada bir hata ile...
  4. 4

fivemde cok ses kesiliyor

arkadaslar sadece fivemde oyun icinde asiri fazla sesler kesiliyor sorunu ne olabilir
  5. 4

Yardım rustta adamım uyanmıyo

arkadaşlar merhaba rusta başladım ilk kez oyuna girdim karakter uyuyodu bir tuşa basmamı söylüyodu oyun ne yapsam olmadı sadece rustta oluyor bu sorun
  6. 4

crackli oyun indirmek zararlımıdır

arkadaşlar steamda paralı olan oyunları internetten cracklisini indirirsem bir sıkıntı çıkarmı
  7. 4

Ryzen 5 3500X + GTX 1660 SUPER sistemde csgoda en dusuk ayarlarda kac fps vermeli?

merhaba arkadaslar yeni pc aldim csgo fps degeri az geldi asagi sistemimi ve nvidia denetim masasi ayarlarini birakiyorum 210 240 fps aliyorum işlemci: amd ryzen 5 3500x anakart:ASUS B450M DRAGON ekran karti: ASUS DUAL GTX 1660 SUPER ADVANCED EDITION EVO 6 GB ram: xpg 2×8 16 gb ram ssd:sandisk...
  8. 4

Indirmeyi baslatip uyku moduna alsam gece yuklenirmi

Arkadaslar gece oyun indiricem bilgisayari uyku moduna alsam kendisi gece indirirmi
Top Bottom