Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Bu makine güvenli önyükleme etkinleştirilemedi hatası

Fifa 23 ü açmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor
  2. Robin Buckley

Fifa 23 şuan indirsem Salı gününden sonra 10 saat sınırı kalkar mı

Fifa 23, 16 mayısta gamepass e geliyormuş. Gamepass te zaten ea play var ve şuan ayda 10 saat oynama sınırı veriyor. Şuan indirsem fifa 23 ü salı gününden sonra sınırsız bir şekilde oynayabilir miyim
  3. Robin Buckley

Call of duty görüntü yırtılıyor

call of duty modern warfare remastered da sürekli görüntü yırtılıyor nasıl düzeltebilirim. Sistem özellikleri: Rtx 2060, İ3 10100F, 16 gb ram, H510 anakart oyun ayarları aşağıda: 1658689908 Var mı çözümünü bilen
  4. Robin Buckley

[14/16] ⚽Birlikte PRO SOCCER ONLİNE oynuyoruz⚽

Tarihi değiştirdik bazı aksaklıklardan dolayı çarşamba giremedik :( yeni tarih pazar günü saat 16.30 Pazar günü 16.30 da gelebilecekler yazsın. @Çağrıı @Bıttım Sabunu @KendineMüzisyen @emirhan1234 @BATTLEFIELD @ARTIK FAN DEĞİLİM @DMNS @PcMerakı @SüleymanÇakır. @Maykıl @TinerciAlper @Metshi...
  5. Robin Buckley

[9/12] ⚽Birlikte PRO SOCCER ONLİNE oynuyoruz⚽

https://store.steampowered.com/app/1583320/Pro_Soccer_Online/ oyun bu şuan 9 tl Çarşamba günü saat akşam 9-10 aralığında girelim. Gelmek isteyen herkes yazsın lütfen. az önce girdik ama az kişi olduğumuz için fazla sarmadı 6v6 atarsak mükemmel olur 1657888334 @Çağrıı @DMNS @Metshi...
  6. Robin Buckley

İdle master sadece 1 oyun çalışıyor

30 tane oyun çalıştırması lazımken sadece 1 tane çalıştırıyor neden olabilir 1656451252 1656451276 böyle oluyor, bilen var mı 1656451301 sildim yine yükledim aynı 1656452341 @Harley Quinn❖ @Nvidia Mx130 belki biliyorsunuzdur, bir bakabilir misiniz sadece 1 oyun çalışıyor 1656452648 @Emir Aydın
  7. Robin Buckley

En iyi hikayeli cod oyunu ney

Warzone tarzı değil ben hikayeli cod serisini seviyorum. Steam indirimlerin de net bir tane alıcam en iyi grafikli, hikayeli cod oyunu hangisi
  8. Robin Buckley

Eski zula hesabımı birine hediye etmek istiyorum

Sanırım yaptığım en büyük pişmanlık bu oyunu oynamak ve para yatırmak ama pc eski olunca böyle online oyunları açıyordu sadece. Şimdi güzel bir pc m var adam akıllı oyunlar oynayabiliyorum :D. Eğer sistemi düşük sadece zula vs kaldıran bir arkadaş varsa ve oynuyorsa yaklaşık 800 tl yatırdığım...
  9. Robin Buckley

Riot games Xbox gamepass e geliyor

Tüm ajanlar açık olacakmış gamepassten oynayınca
  10. Robin Buckley

Valorant Savaş Bileti Alınca Skinler Sınırsız Mı Oluyor?

Savaş biletini alınca ordaki skinler bizde sınırsız mı kalıyor
  11. Robin Buckley

Forza Horizon 5 yeni başlayanlara tavsiye verir misiniz

Oyun başında Supra yı seçtim :) tüm yarışlara onla katılıyorum genelde ilk 3 te bitiyor. Neler yapmam lazım haritadaki tüm yarışları bitirince ne olacak + ford Mustang ı aşırı seviyorum ama markette bulamadım oyunda var mı
  12. Robin Buckley

Steam 25 tl altı oyun önerir misiniz

25 tl altı oyun önerir misiniz
  13. Robin Buckley

Xbox gamepass e call of duty oyunları gelecek mi

Microsoft en son blizzardı almıştı bir kaç ay önce, call of duty oyunları gelicek mi gamepass e, gelirse ne zaman gelir bilgi var mı
  14. Robin Buckley

En sevdiğiniz oyun nedir

Benim crysis serisi ve rdr2
  15. Robin Buckley

Niye fps m düştü sebebi ne olabilir

Pc m normalde gta 5 te full ayarlarda 140 tan aşağı fps vermiyordu. Bu gün 70 lere 50 lere düştü sebebi ne olabilir, neleri kontrol etmem lazım
  16. Robin Buckley

Gta5 online yarış kısmı

Arkadaşlar gta5 onlinde yarış yapmak için (parkur yarışı, sesegelin oynadığı gibi) o yarışları yapmak için illa arkadaş mı lazım yoksa başka insanlarla da oynayabilir miyim. Çok aradım ama düzgün bir şey bulamadım 1649674800 Başka tanımadığım insanlarla oynamak için ne yapmam lazım
  17. Robin Buckley

fifa 21 klavye tuşları neler

arkadaşlar ganepadim olmadığı için klavye ile oynuorum ama ayarlardan bakıorum bir türlü rakipten top alma tuşunu bulamadım bilen var mı
  18. Robin Buckley

Gamepass te olan oyun önerisi

arkadaşlar ne önerirsiniz. savaş oyunu olarak. battlefield 1 revulation var hiç oynamadım iyi midir
  19. Robin Buckley

xbox gamepass minecraft windows edition mu

arkadaşlar gamepasste ki minecraft widows edition olan mı yoksa bedrock olan mı.Anlayamadım hangi sürüm olduğunu ona göre gamepass alacam
  20. Robin Buckley

Gta 5 social club e nasıl girilir

Arkadaşlar epic in dağıttığı gta5lerde social club a bağlanabiliyor muyuz. Deniyorum girmeyi giriş yapılamadı diyor
Top Bottom