Arama sonuçları: *

1. Flexery

Boss savaşlı oyun tavsiyesi

Fazla zor olmayan (ds gibi) ama boss savaşları güzel olan god of war benzeri oyun tavsiyesi
  2. Flexery

Microsoft Flight Simulator ile ilgili bir soru

Oyunu oynarken internet gerekli mi ?
  3. Flexery

MGS Oynanış Sırası Nasıl Olmalı

Grafikleri güzel olan oyunlarını oynasam hikayede kayıp yaşar mıyım? Ya da MGS 5 oynasam hikayede kayıp yaşar mıyım
  4. Flexery

Mafia: Definitive Edition vs Mafia 2

Hangisi iyi? Hikayede bağ var mı? Mafia: Definitive Edition bitirdim ama Mafia 2 oynamaya değer mi hikaye bağı var mı?
  5. Flexery

Resident Evil Oynanış Sırası

Yeni oyunlardan istiyorum Ethanın sıralamasını biliyorum zaten 2 oyun var diğerlerini bilmiyorum RE2 Remake falan
  6. Flexery

Tomb Raider Oynanış Sırası

Eski oyunları oynamak istemiyorum ne ile başlamalıyım sıra nasıl?
  7. Flexery

Ölmeden önce oynanması gereken oyunlar

Hangi oyunları oynamalıyım hikayesi iyi oyunlar sararım. Önerilerinizi bekliyorum
  8. Flexery

Witcher 3 hakkında bir soru

Ben steamden Witcher 3 almıştım sadece dlcsiz iyi son ve aşksız bitirdim dlc oynamak istiyorum ama iki dlcnin toplamı goty den daha pahalıya geliyor goty alırsam sıkıntı olur mu savede falan Ve bu ilk oyunun yennefer triss falan dlc lerde etkiler mi?
  9. Flexery

Red Dead Redemption 2 Alınan SS'ler Nasıl Açılır

Arkadaşlar Rockstar Launcher ile oynuyorum. Aldığım ssler social club da gözüküyor fakat C:\Users\User\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\18BB1FE9 burda dosyalar bilinmeyen bir dosya biçimi olarak gözüküyor bunları nasıl açabilirim? .jpg denedim olmadı maalesef aldığım...
  10. Flexery

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Kutucuk Sorunu

Arkadaşlar Türkçe yamayı indirdim fakat türkçe karaterler kutucuk olarak gözüküyor. Oyunum orjinal rockstar launcher den aldım bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi
  11. Flexery

(Spoiler) Witcher 3 ile ilgili birkaç soru?

Selamlar öncelikle Witcher 3'ü bitirdim. İyi sonla Ciri efsunger oldu. Peki ben diğer karakterler ile hiç görüşemiyecek miyim? Sadece Witcher 3 aldım. DLC almadım. Sonradan DLC alsam ekleniyor mu oyunun üstüne save olarak yoksa baştan mı başlamam lazım?
  12. Flexery

Epic Games 60 TL Kupon Oyun Önerisi

Arkadaşlar ocağın 7sinde kupon bitiyor. Boşa gitmemesi için oyun önerir misiniz? 50TL ye kadar limitim var indirmle beraber. Metro Exodus alıcaktım ama gamepass de varmış o yüzden bilemedim.
Top Bottom