Arama sonuçları: *

1. M

Emülatörlerde oyunlar kapanıyor.

Selamlar. Canım Jurassic World: The Game oynamak istedi bu yüzden bluestacksten yükledim. Fakat oyunu oynarken durduk yere kapanıyor ve ana sayfaya atıyor. Sonra gidip noxplayer indirdim aynı sorun orda da oldu. Sistemim oynamak için yeterli fakat oyundan neden attığını çözemedim.
  2. M

2 yıl önce oynadığım league of legends maçını izleyebilir miyim ?

ortalama 2-3 yıl önce oynadığım bir oyunu belli bir siteden indirip izleme şansım var mıdır ?
  3. M

Rocket League'de vsync açınca oyun çok akıcı oluyor ama lag oluyor.

Selamlar. Rocket leagueyi 90 fpse sabitleyip 75 hz bir monitörde oynuyorum. Yanlışlıkla vsync açtığımda oyun sanki 144 hz'e çıkmış gibi hissettim. 60 ile 75 hz arasındaki farkı anlayabilen biri olarak odaklanınca, vsync kapalıyken 60 hzde oynuyomuşum gibi hissettim. Vsync açtığımda oyun çok...
  4. M

Rust'ta belli bir süre sıkınca scope kapanıyor

Selamlar. Rustta silahları sıktığımda belli bi süre sonra scope kapanıyor. Mesela ak sıktığımda 25 mermiden sonra scope kapanıyor sıkmayı bırakıyor. Mp5 sıkınca 30 mermiyi bitirebiliyorum ama sonra yine kapanıyor. Ak ile 20 mermi sıkıp, hemen sol tıka basılı tutarsam süre sıfırlanıyor :D...
  5. M

Minecraft servera wand komudu kurmak

Selamlar. Spigot kullanarak server kurdum. Server dosyasının içinde plugin dosyası var. Ben indirdiğim wand komudunu bu servera nasıl kurabilirim ?
  6. M

Apex oynarken mousem görünüyor

Apex legends oynarken mouseim görünüyor dikkatim dağılıyor. Ve aimimle mouse hızım aynı olmadığı için ikisi de ortada değil. Mouse imleci sağda solda geziyor kafam karışıyor 1612389263 lütfen cevap verin dikkatim çok dağılıyor
  7. M

GTA V'te istediğim haritaları bulamıyorum

Selamlar. Yeni bilgisayar aldım. Youtubeda çok önceden çekilmiş gta v playlist videolarından güzel bulduğum haritaların adını social clubdan aradığımda çıkmıyor. örneğin Military Madness adındaki haritayı aradığımda bulamıyorum.
Top Bottom