Arama sonuçları: *

1. B

Toplam ne kadar LOL oynadığıma nerden bakabilirim

Kaç saat ya da kaç maç oynadığıma nerden bakabilirim
  2. B

Minecraft 1.8 PvP'mi nasıl geliştirebilirim?

Genellikle egg wars ya da skywars oynuyorum düşünce-planlama olarak iyi olduğumu düşünüyorum ama PvP yapamıyorum demir set demir kılıçla deri set taş kılıç adama ölüyorum, nasıl gelişebilirim?
  3. B

The Fall'u nasıl Türkçe oynayabilirim?

Epic'te ücretsiz olmuş oyun. Benim de hoşuma gitti ama bu seviyede İngilizcem yok bu oyunu nasıl Türkçe oynayabilirim yaması falan var mı? ?
  4. B

A9 9420 pc ile oynanacak oyun önerisi

Bu laptopla oynayabilecek oyun önerir misiniz online-hikayeli farketmez Asus X505bp-br019 laptop İşlemci: Amd a9 9420 Ekran kartı: radeon r5 m420 RAM: 4gb 2133mhz ddr4
  5. B

Bilgisayarım Firewatch Kaldırır Mı?

Asus X505BP BR019 laptopum var özelliklerini yazıyorum işlemci: amd a9 9420 ekran kartı: amd radeon r5 m420 ram: 4gb ddr4 2133mhz oyunun minimum sistem gereksinimlerini de aşağı bırakıyorum OS: Windows 7 64-bit CPU: Intel Core i3-2155C 2.0 GHz or AMD Athlon II X3 460 3.4 GHz RAM: 6 GB System...
  6. B

PUBG mobile grafik arttırınca fps artma doğru mu

Arkadaşlar benim Asus x505bp-br019 laptopum var şimdi forumda gördüm PUBG mobile da grafikleri arttırınca fps arttığını söylüyorlar şimdi pc yi açıp deneyemiyorum bunu deneyen işe yarayan var mı
Geri