Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Valorant hata alıp alıp duruyorum

"A critical error has occured and procces must be terminated" günlerdir bu hatayı alıyorum. DDU ile ekran kartını silip tekrar yükledim olmadı
  2. D

Yardım ACİL EA FC24 club' a bağlanamıyorum

"Club'a tıkladığımda FC24 clubs ile bağlantı kurulamıyor" hatası veriyor. Günlerdir girmiyorum arkadaşlarımla klasman kasmaya nasıl çözerim bunu bilgisi olan var mı? 1704900874 1704900887 Aynen bu hata geliyor giremiyorum
  3. D

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var

Ben 1 hafta önce Steam üzerinden indirime girdi diye RDR2 almıştım ama şuan daha ucuza geliyor EPİC GAMES üzerinden Steamden iade etsem ama oyun dosyalarını vs silmesem tekrardan epic üzerinden alsam 120gb indirmeye uğraşmam değil mi?
  4. D

?Steam oyun önerisi?

CS de gelen kasa ve sikini satıp 6 dolar bakiye yaptım üstüne biraz ekleyip 7 8 dolara çıkabilirim 8 dolara önerebileceğiniz kaçırma dediğiniz oyun var mıdır? Yoksa parayı bekletip daha büyük şeyler mi almalıyım?
  5. D

USD'ye geçmeden ucuz ve parasına değecek oyun önerileri yapar mısınız?

Siz beğendiğiniz oyunları söyleyin ben bakıp eğer beğenirsem içlerinden birkaç tane almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  6. D

Ucuza RDR2 Steam key

İndirimli RDR2 steam key veren siteler var mıdır? Tabii ki güvenilir olmalı
  7. D

RDR2 almak istiyorum

RDR2 oyununu steam kodu olarak veren güvenilir ve ucuz site var mıdır?
  8. D

Dungeon, Boss Fight tarzı oyun önerisi

The binding of isacc aldım ama biraz zor geldi iade ettim daha anlaşılır bu tarz oyun varsa önerilerinizi bekliyorum steam bakiyemde param o yüzden sadece steam üzerinde olan oyunları söyleyin lütfen
  9. D

FIFA23 ses gitme sorunu

FIFA23 online girince Discord ve oyunun sesleri gidiyor nedeni ve çözümü nedir? (Oyunu epic üzerinden aldım ve oyun dosyalarını onardım.)
  10. D

Dungeon, Boss Fight tarzı oyunlar (Sadece Steam üzerinden önerin lütfen)

Aşırı FPS oyunları oyanayan birisydim ama bu aralar biraz baydı bende kendimi başlıkta belirttiğim gibi dungeon, farm yapma, boss fight gibi hepsinin bi arada bulunduğu oyunlara vermek istedim. Bu türde önerebileceğiniz oyunlar nelerdir. Fiyatı aşırı uçuk olmasın max 70 tl ye kadar çıkabilirim...
  11. D

Öneri 70 TL ye kadar oyun önerisi

Siz önerin ben aralarından araştırıp beğendiğimi alırım. Şimdiden teşekkürler.
  12. D

Öneri 50-100 tl arasında steam üzerinden oyun tavsiyesi

steam de 50 tl var oyun almayı düşünüyorum şuan indirimde şunu al dediğiniz güzel oyunlar varsa önerir misiniz yoksa yaz indirimlerine kadar beklemem mi iyi olur?
  13. D

En Ucuz ve Güvenilir Vp sitesi

En ucuz ve güvenilir valorant point sitesi neresdir gece pazarı gelmiş
  14. D

Öneri MMORPG oyun veya sunucu önerisi

Hayatım da hiç MMORPG oynamadım mantığını pek bilmiyorum böyle tilt olduktan sonra girip farm yapmak için Pay 2 Win olmayan oyun veya emek server varsa bildiğiniz önerebilir misiniz? Öğretici kısmı iyi olsun birde insana öğretsin yani bişey zevk alayım
  15. D

Yardım Metro Exodus Enhanced Edition Türkçe Yama

Hiçbir yerde Türkçe yama bulamadım yardım lütfen
  16. D

Nba2k20 kariyer modları vs açılmıyor connect olamıyorum

sorunum başlıkta yardımcı olabilir misiniz?
  17. D

LoL FPS Drop Sorunu!

İmzada sistemim var W10 kullanıyorum FPS Drop yemekteyim ticket attım 5 6 defa DNS değişiklği falan önerdiler saçma bir şekilde sorunu yaşayn çözen vs var mıdır?
  18. D

Öneri Çok sıkıldım oyun önerisi lazım

Güzel tek kişilik hikayeli RTX desteği olan uzun soluklu oyun önerisi istiyorum fiyatı çok uçuk olmasın bekliyorum önerilerinizi
  19. D

Öneri Steam / Epic Oyun Öneri

Arkadaşlarla chill takılmacalı oyun tür farketmez siz yazın biz araştırırız zaten fiyatda 50 yi geçmesin teşekkürler
  20. D

Öneri Strateji oyun önerileri!!

Steam de çok pahalı olmadan strateji oyunu arıyorum. Clash of clans benzeri saldırı savunma yapma vs vs chill takılmak için bir oyun önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom