Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Yardım D diskine yüklenmiş oyunu C diskine taşıma

Starflieldı gamepassten yüklediğim için program ekle ve kaldırdan taşımak haricinde başka yöntem bulamadım. Birkaç dakikadır alttaki bar dolmuyor, neden olabilir ? 1694442805 Yanlışıkla ayarlar uygulamasını kapattım tekrar taşımayı deneyemiyorum, taşı butonu aktif değil. Ne yapmalıyım ?
  2. Hasanst

Yardım RTX 2060 Sistemde Starfield Düşük FPS Veriyor

Low ayarlarda oyunun giriş bölümünde 60 fps bile olmuyor 30-45 fps arası değişiyor ve bazen donuyor 2-3 saniye sonra düzeliyor. Ne yapabilirim ? 1694177002 Yanlış bir ayar var mı ?
  3. Hasanst

Starfield Konusunda Beklentilerimizi Konuşalım.

6 Eylülde çıkış yapacak oyun ve çıktığı gibi Gamepassde oynanılabilir olacak. Birkaç gün önce ön yüklemeye açıldı. Benim beklentim fırlamış durumda, şaheser olacağına inancım tam. Sizce ?
  4. Hasanst

silinmesi gereken konu

1) God of War 330 TL --> 197 TL : Son yılların en iyi oyunlarından biri hatta birçok kişiye göre dünyanın en iyi oyunu https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/ 2) Red Dead Redemption 2 1150 TL --> 380 TL : Son yılların en iyi açık dünya aksiyon oyunu benim de şuana kadar oynadığım...
  5. Hasanst

PC Oyunları Konusunda Herkes Sorular Sorsun Cevaplayalım

Herkes PC oyunları hakkında sorular sorsun bilgisi olanlar cevap versin beraber uzun süre boyunca işimize yarayacak büyük çaplı bir konu oluşturmuş olalım. Örneğin : "Hogwarts Legacy alınır mı ?" yada "Hogwarts Legacy deluxe sürüm mü alınmalı sıradan sürüm mü ?" gibi. Kuralları ihlal etmiyoruz...
  6. Hasanst

Hogwarts Legacy Türkçe Yama Çıktı !!!

Makine çeviri ekibi yamayı çıkardı. Ama hemen uyarıyım, yama makine çevirisi, birçok yerde hatalar olabilir. Ben yinede hatalar olsada yamayı kullanarak oynamayı tercih edicem.
  7. Hasanst

Yardım Hogwarts Legacy İndirme Takılı Kalıyor

Sorunsuz bir şekilde iniyordu ve %80'de takılı kaldı. Birkaç şey denedim ve bilgisayarı yeniden başlattım tekrardan %79'dan itibaren indirmeye başladı ama %80'de yine takıldı. Ne yapmam lazım ? Sinirden çıldırmak üzereyim. 1675850936 Burda ağ sıfırda mı ? Ben mi yanlış anladım olayı ...
  8. Hasanst

Yardım İntel E6700 Stardew Valley oynanılabilir mi?

Baktığım kadarıyla oynanması lazım ama oyunu steam üzerinden açmaya çalıştığım zaman steamcloudla senkronizeediliyor ekranı çıkıyor oyun steamde birkaç saniye çalışıyor gözüküyor ama oyun açılmıyor ve steamde de oyun çalışıyor olarak gözümüyor. Oyun hiç bir şekilde açılmıyor loading ekranı bile...
  9. Hasanst

Hogwarts Legacy Deluxe E. Ön Sipariş Verenler İndirebilirler !

72 GB'lık depolama istiyor. Oyunu oynamaya başladıktan birkaç saat sonra konu açıp fikirlerimi paylaşmayı düşünüyorum ve oyunda ilerledikçe aynı konuda fikirlerimi sizlerle paylaşmayı düşünüyorum, spoiler olmayacak içiniz rahat olsun.
  10. Hasanst

Hogwarts Legacy ön sipariş vermek mantıklı mı

Çıkış yapınca fiyatı artacak mı
  11. Hasanst

Yardım Halo İnfinite Gamepass Türkçe Yama

Nereden ve nasıl kurabilirim
  12. Hasanst

Gamepass Oyun Önerir misiniz ?

İyi akşamlar Assassin's Creed Odyssey oynuyodum 20 saattir çok sıktı git şunu öldür git şuraya şunu koy falan. Gamepass'den güzel silah kullanımına sahip aksiyon oyunu önerir misiniz ? Yada Disco Elysium/Batman Arkham Serisi/Dying Light seçeneklerinden birini seçicem. 1669923574 Sınav dönemi 2...
  13. Hasanst

Yardım Steam Sonbahar İndirimleri 35,35 TL Bütçe

Batman Arkham Collection ve The Witcher 2 Assassin's of Kings aldım. 35,35 TL daha cüzdanımda var, hades yada disco elysum düşünüyorum ama genelde bu oyunlar zaten indirime giriyor (disco elysum özellikle istediğim bir oyun değil ama uygun fiyatlı olduğu için alsam mı acaba dedim ama onu...
  14. Hasanst

İntel E6700 4 gb Ram Ekran Kartı Yok Valorant Oynanır mı ?

En düşük ayarlarda oynanır mı bu sistemle ?
  15. Hasanst

FİFA 22 iki farklı kariyer oynanabilir mi ?

kendi kariyerime devam ediyordum sonra kardeşime bir kariyer açtım bir kaç saat oynadı. tekrar kendi kariyerime girmek istediğim zaman kariyer ismi seçme bölümü geldi (isim değiştirme) bende isim yazıp tamam dedim üstüne yaz seçeneği çıktı tamam dedim ama en son ki kariyere, kardeşimin...
  16. Hasanst

Game Pass üzerinden indirdiğim oyunun dosyalarını bulamıyorum ?

Ori And The Blind Forest oyununu indirdim ama klasörünü bulamıyorum ? XboxGames klasöründe yok .
  17. Hasanst

Ori Blind Forest Türkçe Yama Nasıl Kurabilirim

başlıkta yazdım gamepass'ten oynuyorum
  18. Hasanst

Steam'den indirdiğim oyunu bilgisayardan nasıl silebilirim ?

Oyunu pc'den kaldırmak istiyorum
Geri