Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

.dll dosyası eksik hatası

Arkadaşlar metro 2033 indirdim açmaya çalışırken physxloader.dll dosyası bulunamadı hatası veriyor programı yeniden yüklemek çözüm olabilir diyor oyunu silip tekrar yüklemeye uğraşamam başka çözümü yok mu Varsa bebeğe anlatır gibi anlatın hiçbir şey bilmiyorum konu hakkında
  2. LineaTurco

Cs:Go 50Tl envanter?

Arkadaşlar oynadığım silahlar genel olarak şunlar Glock Deagle Five seven Usp s Mag 7 Tec 9 M4a4 Mac 10 Nova Ssg 08 Awp Ak 47 Oynadığım silahlar bunlar aşınmış olması çok sorun değil aşınması güzel görüntü bırakıyor zaten Bir de siparis ile alacağım da o yüzden piyasadan biraz daha ucuza...
  3. LineaTurco

Mount&Blade Warband en fazla ne kadar indirime giriyor?

Arkadaşlar kara cumaya kadar bekleyebilirim sorun yok genelde en büyük indirim o zamanlar oluyor en dip ne kadar görüyor acaba?
  4. LineaTurco

CS:GO Pazar Hakkında Yardım!

Arkadaşlar ben CS:GO'ya yeni başladım da şimdi ben de bir kaç skin var onları pazarda sata tıklıyorum satmıyor hatta yeşil bir tuş geliyor ama soluk oluyor rengi neden olabilir bir de ben de kasalar var da o kasaları açmak için anahtar gerekiyor ya anahtarı almak dışında kazanma yöntemi var mı...
  5. LineaTurco

Lol turnuvada oynanacak hero?

Arkadaşlar selamlar okulda bir turnuva düzenlendiğini öğrendim heme katılıyım dedim valo ve lol vardı pc çok iyi olmadığı için lole katılcam 9. sezon master ile wr m soloq solo maç atarken %93 idi gold plat elo içerisinde turnuvada da master oynanmaz şimdi bi stunal yok olur gider acaba hangi...
  6. LineaTurco

İndirim dönemi bitmeden alınacak oyunlar?

Arkadaşlar Steam rpic games indirimi bitmeden alınacak oyunlar nelerdir bütçe 50 TL yi geçmezse sevinirim.
Geri