Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Simülasyon oyunları için göz takibi

ETS2, ATS, Bus Sim, Assetto gibi oyunlar için göz takibi yapmak istiyorum. Göz takip cihazları pahalı galiba veya ben bulamadım. Nasıl yapmalıyım. Webcam almak mı, telefon kamerası kullanarak oluyormu, ya da direk ucuza takip cihazı var mı? Hangisi daha mantıklı olur. NOT: Webcam yok ve eğer...
  2. K

Yardım Minecraft Dünyamı geri getiremiyorum

Selamlar. Pcyi sıfırladım ama öncesinde dünyamı flasha yedekledim. Şimdi tekrar yükleyip dünyayı saves klasörüne atıyorum ama algılamıyor. Silmeden önce java yüklüydü ama şimdi yüklemeden kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?
  3. K

Asphalt 9 Fazla RAM kullanımı

Selam. Asphalt 9 oynarken aşırı ram kullanımı var ramin tamamını yiyor. Oyun oynanmaz hale geldi. Böyle bir şey daha önce yoktu yeni oldu. Ne yapmalıyım? Ram 4 GB
  4. K

Yardım Bunu nasıl yapıyorlar?

Öncelikle Selamün Aleyküm. Yabancı bir YouTube kanalının bir videosunu izlerken baktımki adamlar Mousun orta tuşunu çevirerekten Minecraftta Eğilmeden yol yapıyorlar. Bende eğilmeden yol yapmak istediğimden hoşuma gitti. Yardımcı olur musunuz onlar gibi nasıl orta tuşu çevirerekten eğilmeden yol...
  5. K

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin...
  6. K

Kullanımı Nasıl arttırırım

Selam arkadaşlar. Minecraft Ekran Kartı mı yoksa İşlemci mi kullanıyor bilmiyorum. Hangisi kullanıyorsa onun kullanımı arttırmak istiyorum çünkü yanlış bilmiyorsam kullanım fazla olunca FPS'de yüksek oluyor. Nasıl arttırırım. Görev Yöneticisi Kullanım değerleri; MSI Afterburner Kullanım...
  7. K

Minecraft Nasıl FPS Arttırırım

Selam arkadaşlar. Ben acayip derecede Minecraft severim zaten anlamışsınızdır açtığım konulardan. Her neyse seviyorum ama FPS düşük biraz. Hele ben bide çok oyunculu oynamayı acayip severim. Çok oyunculuda ve teklide nasıl FPS arttırırım şarj ömrünü kısaltmadan (Birazcık azalsa da olur) Ram...
  8. K

Yardım Minecraft Server girerken error veriyor

Selam arkadaşlar. Ben Minecraft'ta server açtım arklarımla oynamak için amma velakin ben servera giriyorum ama arkım error veriyor diyor. Ne yapmalıyım?
  9. K

Yardım Minecraft sunucu nasıl açarım

Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
  10. K

Yardım Sürekli açık server kurma

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben arkadşımla minecraftta beraber oynamak istiyorum. Onun için server açaam ama ücretsiz sürekli açık nsaıl server kurulduğunu bilmiyorm bana yardımcı olrmusunuz.
Top Bottom