Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Karşıma R4 isimli bir sayfa çıkıyor.

PPSSPP ile oyun oynuyordum atadığım tuşlara göre oyunu oynarken ctrl+d tuşlarına aynı anda bastığımda hep bu ekran karşıma geldi ekranda memory felan yazıyordu wındows üzerinde denediğimde ppsspp klasörü açık bu işlem gerçekleştirilemiyor diye hata verdi. Bi sorun olur mu?
  2. E

STEAM İlk defa çalıştırmada bir soru sordu.

Setup kısmı ayarlara filan mı atıcak?
  3. E

Yardım COD 4 MW Bitiremiyorum.

Oyunu bitiremiyorum bombayı durdurmaya giderken yol patlıyor. 2. saat 55.dakika burada kaldım. Hep giderken yol patlıyor. Yardım edin.
  4. E

Yardım MAB Warband katili nasıl bulurum?

Kralın birinden görev aldım birinin katili varmış başında 300 dinar koymuşlar ben bu adamı nasıl bulabilirim?
  5. E

Among Us Chat Nasıl Kullanılır?

Soru başlıkta.
  6. E

Gta 4 Pc portu nasıl?

Optimizasyonu kötü onu biliyorum ama 2400G 1080P Ortada akıcı oynatıyor. Peki çok fazla bug var mı?
  7. E

GTA:SAN ANDREAS 10 YEARS ANNIVERSARY(Mobildeki grafikler) Nasıl kurulabilir?

Pyunun PS3-XBOX 360-Mobil kanadındaki grafiklerini pc platformuna nasıl yükleyebilirim? Şu.
  8. E

En sevdiğiniz GTA oyunu!

Şüphesiz GTA 4tür,aksini iddia edin oyun siyah diye gitsin ağlasın. Bırakın geytayı dünyanın en iyi oyunudur.
  9. E

GTA:The Ballad Of Gay Tony Hakkında

Bu oyunun ismi neden böyle ? karakter eşcinsel mi? Yoksa başka bir anlamı mı var?
  10. E

Mınecraft RTX hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz olsanız sırf bunun için rtx kart alır mısınız?(Ben alırdım:D) Diğer oyunlara bakıyorum böyle bir gelişim yok ancak Mınecraft nasıl olduda bu kadar seviye atladı? Önceden düşük sistemlere mınecraft 15fps denirdi.
  11. E

En sevdiğiniz GTA oyunu?

İnanıyorum bu konu tutacak. Benim içim en iyi oyun GTA:SA çünkü aman aman bir sistem istemiyor ve oyunda yapabileceğiniz şey sayısı çok fazla. Ancak en sevdiğim oyun GTA 4 DÜR.(yan oyunlar hariç herkes bu oyun çok kötü yan oyunları yine iyi diyor ancak ben yan oyunları sevmiyorum.)
Geri