Arama sonuçları: *

1. EMREG

Yardım Karşıma R4 isimli bir sayfa çıkıyor.

PPSSPP ile oyun oynuyordum atadığım tuşlara göre oyunu oynarken ctrl+d tuşlarına aynı anda bastığımda hep bu ekran karşıma geldi ekranda memory felan yazıyordu wındows üzerinde denediğimde ppsspp klasörü açık bu işlem gerçekleştirilemiyor diye hata verdi. Bi sorun olur mu?
  2. EMREG

STEAM İlk defa çalıştırmada bir soru sordu.

Setup kısmı ayarlara filan mı atıcak?
  3. EMREG

Yardım COD 4 MW Bitiremiyorum.

Oyunu bitiremiyorum bombayı durdurmaya giderken yol patlıyor. 2. saat 55.dakika burada kaldım. Hep giderken yol patlıyor. Yardım edin.
  4. EMREG

Yardım MAB Warband katili nasıl bulurum?

Kralın birinden görev aldım birinin katili varmış başında 300 dinar koymuşlar ben bu adamı nasıl bulabilirim?
  5. EMREG

Among Us Chat Nasıl Kullanılır?

Soru başlıkta.
  6. EMREG

Gta 4 Pc portu nasıl?

Optimizasyonu kötü onu biliyorum ama 2400G 1080P Ortada akıcı oynatıyor. Peki çok fazla bug var mı?
  7. EMREG

GTA:SAN ANDREAS 10 YEARS ANNIVERSARY(Mobildeki grafikler) Nasıl kurulabilir?

Pyunun PS3-XBOX 360-Mobil kanadındaki grafiklerini pc platformuna nasıl yükleyebilirim? Şu.
  8. EMREG

En sevdiğiniz GTA oyunu!

Şüphesiz GTA 4tür,aksini iddia edin oyun siyah diye gitsin ağlasın. Bırakın geytayı dünyanın en iyi oyunudur.
  9. EMREG

GTA:The Ballad Of Gay Tony Hakkında

Bu oyunun ismi neden böyle ? karakter eşcinsel mi? Yoksa başka bir anlamı mı var?
  10. EMREG

Mınecraft RTX hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz olsanız sırf bunun için rtx kart alır mısınız?(Ben alırdım:D) Diğer oyunlara bakıyorum böyle bir gelişim yok ancak Mınecraft nasıl olduda bu kadar seviye atladı? Önceden düşük sistemlere mınecraft 15fps denirdi.
  11. EMREG

En sevdiğiniz GTA oyunu?

İnanıyorum bu konu tutacak. Benim içim en iyi oyun GTA:SA çünkü aman aman bir sistem istemiyor ve oyunda yapabileceğiniz şey sayısı çok fazla. Ancak en sevdiğim oyun GTA 4 DÜR.(yan oyunlar hariç herkes bu oyun çok kötü yan oyunları yine iyi diyor ancak ben yan oyunları sevmiyorum.)
Top Bottom