Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Ucuza gta 5 nereden alınır

steam ve epice 800 tl vermemek için gta 5 nerden alınabilir sizce ?
  2. TeknoPiyon

Valorant vp fiyatlarına %35 zam geliyor

25 Nisan itibariyle VP fiyatları zamlanıyor. “Güncellemeler hayata geçmeden önce, 11-24 Nisan tarihlerinde istemciden yapacağınız alımlardan elde ettiğiniz bonus VP miktarını Türkiye’ye özel olarak ikiye katlıyoruz.” İstemcideki fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.
  3. TeknoPiyon

Cs go da hangi kasalar elde tutulmalı ?

arkadaşlar cs go kasa düşüyor seçkin hesaplara ve sizce hangi kasalar elde tutulmalı değer kazanır ?
  4. TeknoPiyon

source 2 cs:go ya güncelleme olarak mı gelicek yoksa cs2 diye mi çıkıcak

arkadaşlar hangisi olucak bilgisi olan var mı ona göre seçkin hesap alalım
  5. TeknoPiyon

Yardım F1 manager 22 gibi yönetim oyunları önerir misiniz

arkadaşlar f1 manager 22 gibi böyle benim yönetebilceğim tarzda oyunlar var mı oyunu benim yapıcağım hareketlerin belirleyeceği önerirseniz sevinirim f1 manager çok pahalı çünkü :D
  6. TeknoPiyon

Düşük sistem gereksinimli Oyun önerisi ücretsiz!

arkadaşlar eğlenceli olan düşük gereksinimli free oyun önerisi alabilirmiyim şuan pc valorantda iken şarjda kapanıyor sıkıntı çıkıyor
  7. TeknoPiyon

Yardım Sistemim GTA5 Kaldırır mı?

arkadaşlar lenovo g50-70 leptop kullanıyorum sizce gta 5 kaldırır mı
  8. TeknoPiyon

Bir PC oyununda aradığınız en önemli 5 özellik nedir?

Arkadaşlar dün bir oyun yapmaya başladım ve bu oyunu oynıcak kişilerin oyundan beklentileri ne olmalı oyun bir köy de geçiyor kesinşikle erzurum gibi olmıcak bir oyunda aradığınız en önemli 5 özellik nedir
  9. TeknoPiyon

Forza Horizon 4 fiyatına değer mi

arkadaşlar forza horizon 4 almayı düşünüyorum fakat 460 olduğunu görünce dur dedim kendime sizce alınır mı?
Top Bottom