Arama sonuçları: *

1. mehmetalibilgic03

ETS2 de Nuri Alço kornası

merhaba arkadaşlar erskiden ets oynarken havalı kornaya nuri alço koyardık şimdi arıyorum modu ama yok Bilen varsa yardıöcı olabilir mi
  2. mehmetalibilgic03

Telefondan evdeki pc oyununu oynama

merhaba arkadaşlar bilgisayarımda fm 23 oynuyorum. Bu oyunu yada herhangi bir oyunu iş yerindeyken telefondan oynama şansım ordan kariyerime devam etme şansım var mı? Duymuştum sanki uzaktan kontrol ediyorum bilgisayarımı falan demişlerdi ama nasıldı neydi tam hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız...
  3. mehmetalibilgic03

fm 2023 para birimi değiştirme

merhaba arkadaşlar daha önce mobil olarak çok fm oynadım ama ilk defa pc oynayacağım ama bu çok detaylı ve karışık (FM23) para birimi tl olarak gözüküyor bunu dolara yada euro ya nasıl çevirebilirim yani oyuncu kaç milyon tl değil kaç milyon euro maaş alıyor.onu görmek istiyorum nasıl yaparım...
  4. mehmetalibilgic03

Rdr 2 steamda 1000 TL üzeri epic games 99 TL 🔥 İNDİRİM

Hayırlı kandiller arkadaşlar ülke yangın yeri Allah herse kolaylık versin ihtiyaç sahiplerine yardım etsin. Şu aralar sırası mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim almak isteyen arkadaşlar için RDR2 100 TL ye düştü 23 şubata kadar https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2
  5. mehmetalibilgic03

Sniper Ghost Warriors 2 vs Contract 2

iyi akşamlar arkadaşlar en iyi sniper oyunu sizce hangisidir. Ne tavsiye edersiniz böyle bir oyun buldum ama vfarklı versiyonları var.. Sniper Ghost Warriors 1-2-3 bununla 1i 2si 3ü farketmez Contract versiyonları arasında fark nedir neden aynı oyunun iki farklı şeyi var ??
  6. mehmetalibilgic03

Cs go pubg gibi oyunlar için hangi interneti bağlatmalıyım??

İyi akşamlar arkadaşlar ben cs go pubg gibi oyunlar oynamak istiyorum gibirnet diye yeni bir şey duydum 100 TL ye tahattütsüz 100mbps İnternet veriyormuş Turknet ise 170 TL ye çıktı herkes biliyordur diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım Gibirnet kullanan varsa yardımcı olabilir mi Oyunlar için...
  7. mehmetalibilgic03

Gta 5 aşağı indirdiğim de pc reset atıyor ??

Merhaba arkadaşlar ilk defa gta 5 indirdim kurdum oynarken hiç bir sorun yok sürekli 60 fps de oyunu alt tab yapıp aşağı indiriyorum internetten hile falan bakiyim diyorum yada başka işlerim oluyo mesela MSI afterburn açmayı unutuyorum oyuna girmeden onu aciyim diyorum sonra tekrar oyuna...
  8. mehmetalibilgic03

Fifa 22 indirime girdi aldım

Merhaba arkadaşlar fifa 22 güzel bir indirime girmiş satın aldım bende Haftalardır fifa 19 oynuyordum canavar gibiydi kariyer modunda falan Bu sürekli donuyor takılıyor teklemeler oluyor durmadan drop yiyor gibiyim fps 100 120 civarı ama Oyun orijinal olmasına rağmen bunlar neden oluyor...
  9. mehmetalibilgic03

Pc de FIFA FPS sorunu

Ne yaptıysam menu , ara geçiş sahneler ve sinamatik olayları 60 fps yapamadım normalde de 140ın üzerinde menüde 30a kilitliyor ama ben 60 yapmak istiyorum Nvidia denetim masası dan uyarlamali yaptım açık yaptım ne yaptıysam olmadi Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi???
  10. mehmetalibilgic03

fifa 19 kasıyor mu anlayamadım

fifa 19 ağır çekimde yada fps düşük gibi hareket ediyor ama fps 70 80 .. kasmıyor oyun hızlı ayarlarda ama sanki normalin bile altındaymış gibi yavaş hareket ediyor yardımcı olabilecek var mı ? Hangi ayarı yapmalıyım
Geri