Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Minecraft premium server önerin

premium mc'm var sağlam bol online'Lı sunucu arıyorum minigames'lerle arada takılırım ama asıl hedefim bol online'lı skyblock sunucusu
  2. Eyisha

Elden ring korkunç donmaya başladı

İyi forumlar öncelikle. Oyunu şimdiki save imde 80 saat oynadım ve şimdi korkunç derecede donmaya başladı fps13 sabit oynuyorum ki sıkıntı oyunda mı emin dğeilim başka save e girince sıfır save açınca sıkıntı olmuyor ama mevcut saveimde nefes alamıyorum oyunda çözümü nedir bunun
  3. Eyisha

Oyun kodu satan yerler var mı

Etail playstore gibi steam oyun kodu satan yerler var mı bildiğiniz
  4. Eyisha

Skyrim için mod önerir misiniz

Skyrime yeni başlicam ve grafikleri çok kötü gözüküyor indirdimde yok alışamadım grafik modu önerir misiniz ve nasıl kurucam
  5. Eyisha

Şehir yönetim tarzı oyun önerir misiniz

Bu tarz oyunlar hiç oynamadım ama ilgimi çekiyor oynaması öğrenmesi basit olanları önerir misiniz Cities skylines videolarına baktım çok karışık geldi şuan aklımda stonehearth var daha basit duruyor ama işin içinde olanlar önerirse çok mutlu olurum
  6. Eyisha

Bu key sitesi güvenli midir ?

https://www.voidu.com/tr/ bu siteden bir alışveriş yapmayı düşünüyorum kullananlar duyanlar işitenler ne diyorsunuz ?
  7. Eyisha

İt takes two arkadaş ile nasıl oynaınır ?

Az önce steamden ea play satın aldım oyunu hesaba ekledim peki arkadaşımla nasıl oynayacağım ?
  8. Eyisha

eu4/hoi4 için dlc şart mı

bu iki strateji oyunundan birine başlamak istiyorum arkadaşım hoi4 oynuyor ve dlc olmadan bir süre sonra anlamı yok filan dedi dlcler de cok pahalı 2 sorum var 1- DLC ŞART MI 2- HANGİSİNİ ALMALIYIM ? bilen biri cevaplarsa teşekkürler
  9. Eyisha

Bu fotoğrafın yazısı olmayanı nasıl bulabilirim ?

The Darkness 2 oyununa ait olan bu art çok hoşuma gitti baktım biraz da bulamadım sağ alttaki yazı olmayanı bulabilecek yada kaldırmanın yolunu bilen biri yardım edebilir mi açtığım konu yanlışsa özür dilerim
  10. Eyisha

MGS 5 TPP kaçıncı bölümde bitiyor

Başlık yanlış oldu sanırım nasıl belirtsem bilemedim de ben 31. görevi bitirdim ve skull face öldü şimdi oyunun ana hikayesi bitmiş mi oluyor yoksa devam ediyor mu ?
  11. Eyisha

oyunlardaki çoğu şifreler neden 0451

şuan deus ex oynuyorum ve ondan önce de dishonored 2 oynadım ve fark ettim ki kasa/kapı şifreleri filan 0451 oluyor ve bunu google a yazınca bir sürü oyunun bunu kullandıgını fark ettim sebebini bilen var mı bu da bulunan oyunların listesi https://suimachine.github.io/0451/ çok garip yani
  12. Eyisha

Sea of thieves lavenderbeard hatası çözümü ne

Oyunu alalı 1 ay oldu ve 1 kere bile giremedim ilk başta bakım filan diye düşündüm ama arkadaşlarım girebiliyor ama bende yok olmuyor çözümü ne
  13. Eyisha

Bu iki oyun aynı mı anlamadım da

Linkini koydugum oyunlar aynı oyun mu yani biri normal biri remastered gibi mi yoksa bambaşka oyunlar mı hem yapımcı aynı hemde isim benzer olunca kafam karıştı da https://store.steampowered.com/app/435150/Divinity_Original_Sin_2__Definitive_Edition/...
  14. Eyisha

ilk dark souls'um ne olmalı

dark souls 2 mi 3 mü almalıyım ilk sefer için 1 remastered için 60 tl veremem ama 2 için 30 da verebilirim şuan 3 için 45 de verebilirim ne önerirsiniz
  15. Eyisha

Genshin impact nereden indirmeliyim ?

kendi sitesi var ve epic games'de de var nereden indirsem daha mantıklı olur bir ara epic games genshin paketi dagıtmıştı bende almıştım hemen beleşe de faydası olur mu nereden indirem en büyük sorum o
  16. Eyisha

sea of thieves e giremiyorum yardım edin

oyuna ilk defa giriyorum microsoft hesabım ile steam hesabımı eşledim ve oyuna gir dedim ama oyuna girmiyor bakıyorum şuan oyunu oynayan kişilerde var neden giremiyorum yardım edin
  17. Eyisha

steamde toplam kaç saat oynadım nerden bakılır

başlıktaki gibi sorum açıklamak gerekirse profilden oynadıgım saatlere bakmayı biliyorum da hepsine ne kadar süre harcadıgımı toplayan bir uygulama site filan var mı
  18. Eyisha

Dragon age inquisition dan başlanır mı

diğer 2 dragon age oyunu yok bende ama amazondan dragon age inquisition kaptım direk bu oyundan başlanır mı
  19. Eyisha

witcher 3 efsunger teçhizatı sorum var

full saldırı kullanıyorum büyü simya yok hangi sete gitmeliyim
  20. Eyisha

steamde 7,95'lik oyun arıyorum

ininal da tam 7,95 var yarında aylık 2 lira para çekimi steamden oyun alıp ondan sonra iade edip cüzdana geçsin istiyorum bulamadım bir türlü bilen varsa yada fiyat listesini tam ayarlayabileceğim bir site var mı
Top Bottom