Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Valorant Ana Ekran Videosu Değiştirmek Ban Sebebi

Selam dostlar biliyorsunuzki valorantın ana ekranındaki video değiştirilebiliyor yerine istediğimiz videoyu dosya konumundan değiştirerek koyabiliyoruz. Ancak bu ban sebebi valoranta bu konuyla ilgili ticket attım onlarda şu cevabı verdiler: Buradan da anlaşılacağı gibi Sistem (Vanguard) oyun...
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Crysis 2 Remastered Oyunundan İlk Görsel Geldi!

Dostlar sevilen oyun serisi Crysis'in yapımcı şirketi olan Crytek Geçtiğimiz günlerde Crysis resmi twitter hesabından paylaştıkları Crysis 2 Remastered'e ait ekran görüntüsü gündem oldu. Geçtiğimiz Yıl ise Crysis Remastered'i çıkaran şirket şimdi ise Crysis 2 Remastered üzerinde çalışıyor...
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Rainbow Six Siege kurulum hala devam ediyor

dostlar bugün r6 yı pc ye kurdum ancak açıldığında kurulum hala devam ediyor yazıyo sadece pratiğe girebiliyorum onun dışında hiç maç oynayamıyorum bilen varsa yazsın lütfen
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Yardım Rainbow Six Siege Sürüm alınca tek başına oyun eder mi? ?

selam dostlar epic gameste gördüm rainbow six siege indirime girmiş aklıma bir soru takıldı temel oyun yazan 35 tl ve diğer sürümleri ise indirimli (bence alacak olan şimdi alsın) benim sorum şu mesela temel oyun yerine operatör edition u alsam sadece eklentimi olur yoksa oyuna sahip olurmuyum...
Geri