Arama sonuçları: *

1. I

Mouse'u Kamerayı hareket ettirince anlık FPS drop yiyorum

merhaba 2020 senesinde RTX 2060 li bir kasa aldım, bilgisayarımdan gayet memnununum her oyunu iyi FPS'de oynuyum ama 3 senedir hatta 3.5 senedir, bilgisyarı ilk aldıgım dünde beri fortnite'da sürekli FPS drop yiyorum, normal bir tarafa bakarken FPS'im sabit 240, ama mouse'u hızlıca oynattıgımda...
  2. I

12 yaşındaki kız kardeşimle oynayabileceğim joystickli oyunlar

2 tane yeni dualshock4 aldım, 12 yaşındaki kız kardeşimle bilgisayardan eğlenceli, onunda oynayabileceği oyun önerisi verirmisiniz, grafikleri küçüklere hitap eden kolay oyunlar, iyi forumlarrr
  3. I

Minecraft Görüntü bozulması ?

Arkdaşlar Minecraft oynamak istiyorum fakat attığım ss'de görüldüğü gibi su ve ağaçların üstünde garip bozulmalar var sadece oyunladı su ve ağaç değil nerdeyese herşeyde bozulma var ve bazıları çok göze batıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  4. I

Batman Arkham City Oyun sürekli kapanıyor ne yapmam gerek

Oyunu açıyorum, yeni hikaye modu başlat diyorum, ufak bir sinematik izliyoruz, catwomen geliyor, sinematik bitip oynanışa geçtiğimiz an oyun kapanıyour oyun orjinal steam oyunu, Türkçe yama vardı ondan dolayı olabilir diye sildim hala oyun kaapnıyor
Top Bottom