Arama sonuçları: *

1. emirhan0

Yardım CS 2 Valve Anti Hile Hatası!

Arkadaşlar bilgisayarı formatladım cs2 indiriyim dedim böyle dedi, bir türlü çözemedim. Yaptıklarım: -10 kere dosyaları doğruladım -Başlatma seçeneklerini sildim, -console yazdım olmadı -driverleri güncelledim -pc'yi yeniden başlattım -steamdan başlattım oyunu, kısayolları sildim, kurulu olduğu...
  2. emirhan0

Yardım PUBG Steam Hata Alıyorum

Yardımcı olabilecek var mı? Oyunu silip yükledim, dosyaları doğruladım düzelmedi bayadır böyle.
  3. emirhan0

Yardım Farming Simulator 2022 Otomatik Kayıt Nereye kaydediyor save kayboldu.

Dün gece arkadaş açık bıraktı sunucuyu biz oynadık sabah elektrikler kesilmiş kaydetmemiş 3-4 saati ama otomatik kayıt açıktı 5 dakikada bir kaydediyordu o kayıtlara nasıl ulaşıcaz bulamadık eski kayıt var sadece.
  4. emirhan0

Rainbow Six Siege Dönemiyorum

Oyunu buügn satın alıp indirdim, denemek için girdim ve etrafıma dönemiyorum. Fare çalışıyor, oyun içinde de çalışıyor, ateş edebiliyorum nişan alabniliroyurm vs. fakat bir türlü dönemiyorum. Bunu nasıl halledeceğim?
  5. emirhan0

PES 2021 Hakem Adeletsizliği

Pes 2009'dan beri pes oyuncusuyum. Her yılını oynadım. Geçen aklıma geldi ve satın aldım. 2 Saat'in sonunda Hakem yüzünden çıldırdım, delirdim... Bu nasıl bir yapay zeka ya! Rakip ayağımı kırıyor sakatlanıyor oyun durmuyor, adamın yanından geçerken sarı kart yiyorum, sürekli oyun duruyor ve...
  6. emirhan0

PUBG'de çokça hata alıyorum.

PUBG de bu aralar çok sık hata almaya başladım, harita yüklenmiyor, lootlar geç geliyor, insanlar gözükmüyor.. İnternetim dolayısıyla kaldırıp yüklemem 3 gün filan sürer :D Demek istediğim, Steam'da oyun dosyasının bütünlüğü doğrulamak ile oyunu kaldırıp yüklemek aynı şey mi?
Top Bottom