Arama sonuçları: *

1. climaxbae

Valorant fps degerleri normal mi

arkadaslar selam cagdas isilin videosunu izliyordum i5 7700 ve rx570le valorant yuksek grafik 2k cozunurlukte bu fpsi aliyor bu normal mi ben imzamdaki sistemle 1080pde aliyorum bu fpsi sizce bu normal mi ben de mi sorun var video mu supheli
  2. climaxbae

i3 10100F + 1660super kullananlar valorantta kac fps aliyor?

sorum basliktaki gibidir kullanan kisiler yazarsa sevinirim csgo forzayi da soylerseniz iyi olur youtubeda videosu oldugunu da biliyorum tesekkurler
  3. climaxbae

valorant fps değişmiyor?

imzamdaki sistemi kullanıyorum grafikleri lowada çeksem 1080den 768'ede alsam fpsim değişmiyor hep aynı fpsi alıyorum neden olabilir?
  4. climaxbae

Valorant FPS yükselmiyor

Valorantta grafikleri en düşüğe alsam bile fps değişmiyor neden acaba?
  5. climaxbae

forza horizon 4 klavyeyle oynanir mi?

sorum basliktaki gibidir
  6. climaxbae

21tl fifa olabilir mi?

https://market.steamkey.org/mobile/satinal.php?paketid=28&gclid=Cj0KCQiA7YyCBhD_ARIsALkj54o7JwM1PW7BoXhpLVjSe5m289X4wVk9zqe37dXsMzCAp-sOLP-KdH0aAoXsEALw_wcB bu gerçek midir arkadaşlar
  7. climaxbae

cyberpunk nerden indirmeli

arkadaşlar cyberpunk oynamak istiyorum torrentten mi indirmeliyim en iyisi hangisi olur?
  8. climaxbae

GTA5 sürekli Crash sorunu

arkadaşlar gta5de crash sorunu yaşıyorum aniden oyunu kapatıyor sistemim daha 1 aylık pcdede öyle abidik gubidik şeyler yok gtada mod vsde yok neden olabilir?
  9. climaxbae

csgo loss neden olur, nedir?

arkadaşlar ekran görüntüsündkei gibi loss alıyorum bu internet kaynaklı bişey midir oyun yüklenirken eski bilgisayarımda da yeni aldığım bu ekran görünütüsün attığım pcdede oluyor?
  10. climaxbae

COD Warzone nasıldır?

arkadaşlar codwarzone oynamak istiyorum ama arkadaşlarım indirmiyor ben de tek oynamayı pek sevmem Türk oyuncu kitlesi var mıdır? kitle velet midir? ayrittet 90gb indirmeye değer mi :D?
  11. climaxbae

PUBG Mobile FPS sorunu

i3 10100f+1660superli bilgisayarım var gta5 full grafikte 100fps alıyorum pubg mobileda full grafikte 40fps :D bu oyunu kodlayanların ellerinden öpüyorum var mıdır bunun bi çözümü? Kare hızı ayarladım ve emulatörde 8 çekirdek ve 8gbtini veriyorum ramin
  12. climaxbae

i3 10100f+1660super kullananlar kaç fps alıyor?

Arkadaşlar i3 10100f+1660super kullananlar oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz gta5, valo, csgo, için ayarlarıyla birlikte söylüyebilir misiniz?
  13. climaxbae

Epic Games Yavaş İndirme Sorunu

Arkadaşlar epic gameste gta5 indiriyorum 104 gb oyun 8mbps internetim olmasına rağmen 4-5 mbps'te indiriyor napmam laızm?
Geri