Arama sonuçları: *

1. Türk DRK

Cyberpunk'ta hâla bug var mı?

Merhabalar. Cyberpunk almayı düşünüyorum ama hâla bug doludur diye korkuyorum. Hâla oynatmayacak kadar bug var mı?
  2. Türk DRK

Öneri Sistemime uygun bedava arcade fps oyunu önerisi

Merhabalar. Bu aralar düşmanlarıma Allah ne verdiyse dalıp ağızlarına bıçak sokmak istiyorum. Varmı beleş, sistemime uygun arcade FPS (Doom tarzı) oyunu? Sistemim: İ5 3230m GT610M 8GB Ram
  3. Türk DRK

Bu İce Age oyununu bilen var mı?

Merhabalar. Ben 5-6 yaşındayken bir İce Age oyunu oynamıştım. Şu sincap ile oynuyorduk. Mamut ile falan konuşabiliyorduk. Sulu mağrada geçen bir bölümü vardı. Adını bilen var mı?
  4. Türk DRK

Oynadığım Oyunlar İçin Tier List Yaptım

Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım Tier list: DÜNYANIN EN İYİ OYUNU Undertale BAŞYAPIT Reventure Deltarune EFSANE Suicide guy Suicide guy sleeping deeply Half life 1 MÜKEMMEL Half life2 GTA vice city Papers...
  5. Türk DRK

Sistemimin kaldıracağı beleş oyun önerisi

Sorum başlıkta. Tür fark etmez MMORPG olmasın yeter. Sistemim: İ5 3230m GT610m 8gb ram 1TB HDD(240gb kullanılabilir alan)
  6. Türk DRK

En sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 oyun hangisi?

Sorum başlıkta, mobil pc konsol fark etmez. Benim listem: EN SEVDİKLERİM 3.Deltarune 2.Reventure 1.UNDERTALE EN SEVMEDİKLERİM 3.Withcer 3 2.Watch dogs legion 1.E.T
  7. Türk DRK

Sistemim apex kaldırır mı?

Merhabalar, ben apex oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı bilmiyorum. O yüzden buraya sordum, sistemim apex kaldırır mı? Sistem İ5 3230m Gt610m 8gb ram
  8. Türk DRK

Öneri Oyun önerisi alabilir miyim?

Merhabalar. Dev rehberimden önceki son konum bu. Sitemim ile 768p de 30+ fps alabileceğim oyun önerisi alabilir miyim? Sistem:, İ5 3230m 8gb ram Gt610m
  9. Türk DRK

Düşük sistem isteyen oyunlar

Merhabalar,birçoğumuzun bilgisayarı m.ö 1800-m.s 333 yılları arasından kalma.bu yüzden çoook eski bilgisayarların bile kaldırabileceği oyunlar önerisi yapacağım. 1.UNDERTALE https://forum.donanimarsivi.com/konu/efsanelerin-efsanesi-bir-oyun-undertale.324801/ 2.cuphead İlk olarak hikayeden...
  10. Türk DRK

Efsanelerin efsanesi bir oyun: Undertale

Merhabalar,bugün bana göre dünyanın en iyi oyunu olan,tek kişinin yaptığı undertale oyununu anlatacağım. İlk olarak oyunun teknik özelliklerine bakalım(boyutu falan işte).oyun 250mb bir şey,yani alan konusunda endişeniz olmasın. Oyun pixel bir rpg oyunu.ayrıca oyun 2015 yapımı.şimdi oyunun...
Top Bottom