Arama sonuçları: *

1. N-sar

Yardım Forza 4 lıve sunucularına bağlanaılamıyor hatası

Arkadaşlar sanırım oyunda çevrim içi olmam ile alakalı sıkıntılar var internetim valorant oynarken falan böyle anı pıng çıkmaları falan oluyor bazen acaba ondan ötürü mü forza da çevrimiçi olamıyorum
  2. N-sar

Yardım Asetto corsa da benzin bitmesi durumu

Arkadaşlar oyunu oynarken bi yerden sonra benzin bitiyor girçık yapıp baştan başlamam gerekiyor bu durumu nasıl çözebilirim bu ayarı kapatamazmıyım
  3. N-sar

Yardım GTA 5 açılırken döngüye giriyor

Arkadaşlar oyunu epic games den edinmiştim bundan 3-4 ay önce indirdim oynuyordum sorunsuz ama şuanda oyunu açmaya çalıştığımda bana sürekli ''Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyormusunuz?'' sorusuna evet dememe rağman oyun açılmıyor ve hayır a tıklayana kadar bana...
  4. N-sar

Witcher 3:wild hunt'da fazla müstehcen sahne varmı?

Arkadaşlar hem bu tür sahnelerden fazla hoşlanmıyorum hem de oda baskını yersek sıkıntı olur onun için sorayim dedim.
  5. N-sar

GTA 4 Hala Oynanır Mı?

soru başlıkta.
  6. N-sar

Yardım GTA san andreas full save sorunu

Arkadaşlar steam a uyumlu olan save dosyasını kursamda save i açtığımda siya ekranda kalıyor asla açılmıyorum ne yapabilirim?
  7. N-sar

The Long Dark Episode 5 Ne Zaman Gelir?

Çok uzun beklermiyiz ne zaman çıkar sizce?
  8. N-sar

Valorant random hesaplar gerçek mi?

Arkadaşlar bu vidoda abimiz 60 tl ye hesap almış ve içindekiler muhteşem bu videoda ki hesap sizce gerçek mi?
  9. N-sar

Teşekkür ederiz riot

Arkadaşlar ilk defa raporladiğim biri ceza almış tekrar dan teşekkür ediyorum riot a adam hiç olmadık kufurler etmişti yani bilseniz aklınız hayaliniz durur her tur kufur ediyodu bana sırf iyi oynuyorum diye gerçekten çok mutlu oldum fazlasıyla hak ediyordu cezayı
  10. N-sar

Mafia Definitive Edition alınır mı?

Arkadaşlar fiyatı indirimede girmiş ben aksyon dolu çatışmaları çok seviyorum ondan dolayı bu oyunu almayı düşünüyorum biraz araştırıp baktım çok fazla çatışma sahnesi var bende çatışmayı çok seviyorum bir oyunda vuruş hissi falan iyi olsun sabaha kadar çatışırım sizce bu oyunu almalımıyım?
  11. N-sar

RDR2 RX580'i çok ısıtırmı?

Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama sistemi eskitir zorlar diye çekiniyorum ram ım 16 gb işlemcim de ryzen 3 3100 ben en çok ekran kartından korkuyorum birde hangi ayarlarda kaç fps alırım onuda merak ediyorum bilginiz varsa yazın lütfen
  12. N-sar

Ryzen 3 3100 + RX 580 sistem forza 4'ü açar mı?

MSI RX 580 8GB ARMOR AMD RYZEN 3 3100 500GB M2SSD CORSS AİR DELTA KASA
  13. N-sar

Yardım Gta san andreas %100 save olmuyor

arkadaşlar save dosyasını gta san andreas user files dosyasına atıyorum sonra oyundan attığım saveyi açıyorum ama sanki yeni oyun başlatmışım gibi sıfır dan en baştan başlıyor bu sorunu nasıl çözerim yardım edermisiniz.
  14. N-sar

Orcs Must Die2 nasıl oyun

Arkadaşlar steam da indirime girmiş sizce alınır mı?
  15. N-sar

Dirt 4 klavye ile oynanır mı?

arkadaşlar oyun 8tl ye düştü steam da alıcaktım ama direksyonum olmadığı için iki kere düşüniyim dedim sizce klavye ile olurmu?
  16. N-sar

Portal 2 Oyununda 07. Bölüm Nasıl Geçilir?

Arkadaşlar 7.kısımda kaldım yardım edin.Yotube de videolara baktım ama ordakiler eski sürüm herhalde bende ki ile orda ki çok farklı.Yardım etmeniz lazım(2.bölüm)
  17. N-sar

Forza horizon 4 demosunu nerden indirebilirim?

Arkadaşlar forza horizon 4 ü çok merka ediyorum ve pc min verice performansi da ama fiyat i pahali oldugu icin hemde cok oynamicagim icin almadim demosunu indirmek istiyorum nerden indirebilirim
  18. N-sar

DİRT rally'in fiyatı düşer mi?

arkadaşlar ben fiyatının düştüğünü hiç görmedim sizce düşermi fiyat ı bana biraz pahalı geldi çok fazla harçlık alan birisi değilim çünkü.Yada ucuz alına bilecek bir yer varsa soyleyebilirsiniz.
  19. N-sar

oyunlarda islam dini ile dalga geçilmeye başlandı

Arkadaşlar şu son erzurum oyunun dan sonra saçma sapan oyunlar çıkmaya başlandı size attığım link deki video da ezan türkçe okutuluyor ve cami yerine kilise ye giriliyor hadi onu anladım adam cami figürü bulamamış ama en azından ezanı şuan okutulduğu gibi eklemesi lazım dı ve bu dalga konusu...
  20. N-sar

Yardım game loop pubg mobile'indiricem virüs varmıdır?

arkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz
Top Bottom