Arama sonuçları: *

1. M

Valorantta mağazaya gelen silahın bir daha gelme olasılığı yüzde kaç?

Soru başlıktaki gibi. Asıl Vandal geldiğinde kartta para yoktu. Şimdi vp aldım. Sizce gelir mi tekrar?
  2. M

Valorant Skin Changer ban sebebi midir?

Lol oynarken kullanıyordum ve ban sebebi değildi. Hatta Riot'a ticket atanlar falan olmuş sanırım. Valorant'ta Vanguard olduğu için korkuyorum ve indirmedim. Arkadaşım indirip kullandığını söyledi ama hesabımı riske atmak istemiyorum. Ban sebebi midir?
  3. M

Valorant değişken FPS sorunu.

Oyuna girince 100 fps kadar alabiliyorum ama mouse'u hareket ettirir ettirmez baya bi düşüyor. Hatta ateş ederken 30-40'lara kadar düşüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. M

Gta 5 kaç gb yer kaplıyor?

Gta 5 indireceğim ama 120 gb yerim var. Sorun çıkarır mı?
  5. M

CS GO kırık diş biletinden kar eder miyim?

30 yıldızım var şu an. Alsam kar eder miyim? İleride kasaların fiyatı artar mı?
  6. M

Assetto Corsa sunucusu açabilecek var mı?

Forumda da oynayan çoksa geceleri sahura kadar oynamak güzel olabilir bence. Açabilecek ya da hazırda sunucusu olan var mı?
  7. M

Bu sistem ile Gamepass aldığıma değer mi?

Ramazan boyunca oruç tutacağım ve yapacak bir şeyim olmadığı için zaman geçsin diye oyun oynayacağım. Sizce bu sistemle hangi oyunlar oynanır? Değer mi aldığıma? i5 5200U Nvidia 920m 2x4 ddr3 ram 240 GB SSD + 500 GB HDD
  8. M

3 tane kod almıştım birisini kullanmadım ilk alan kullansın.

Bynogame'den 3 tane random steam kodu almıştım 3'er TL'ye hangilerini kullandım hatırlamıyorum kullanan ne çıktığını söylerse sevinirim. R8DQ0-W5FKT-G5BTY *** XC37Q-22JY9-J690Z *** F5TT8-MXNZD-Y33XG
  9. M

Cs go'da 100 adamı ne kadar sürede vuruyorsunuz?

Yaptığım süreyi karşılaştırmak için konu açıyorum. Yapan varsa training mapinde 100 adamı ne kadar sürede vuruyorsunuz? Benim sürem böyle. Ak47 ile yaptım. Rankım yok çok oynamıyorum.
  10. M

i5 5200u+920m forza horizon 4 oynatır mı?

Oynayabilir miyim bu sistemle? 8 gb ramim var. İndirimdeyken alayım diyorum.
  11. M

4 Mbps internet ile Gta 5 kaç günde iner?

4 Mbps internetim var. Gta 5 indirmek ne kadar sürer? Arada durdursam başlatınca devam eder mi?
  12. M

Sistemim R6 kaldırır mı?

İndirimdeyken alayım diyorum ama indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım. 4 Mbps internetim var indirdiğime değer mi i5 5200U 920m 8 gb ram.
  13. M

Kesin oynanması gereken oyunlar hangileri?

Eğer geçekten verdiğim paraya değecekse 50 TL kadar verebilirim. İndirimde olan ya da indirime girer dediğiniz oyunlar da olabilir. Türü çok fark etmez ama hikayeli olsun istiyorum.
  14. M

Arkadaşla oynanacak oyun tavsiyesi

Arkadaşımla oynayacağım ama 1 2 kişi daha oyuna girebilirse iyi olur. Portal 2 düşünüyodum ama arkadaşımın hoşuna gitmedi. Ets2 aldım oynuyoruz. Farming Simulator tarzı olabilir. Sistem gereksinimleri de ortalama olursa iyi olur.
  15. M

Steam'den ets2 alınca direkt online oynayabilir miyim?

İndirimde olduğu için hem kendime hem arkadaşıma alıp beraber oynamak istiyorum. Herhangi bir şey indirmem gerekiyor mu? Dlc,mod vs.
  16. M

120 hz oynayabileceğim oyun önerisi

Monitör aldım ama valorant,cs go'da 120 fps'i hep göremiyorum. 60 Hz ile farkını görmek için hangi oyunda deneyebilirim? Sistemim: İ5 5200U 8 gb ram 920m ekran kartı.
  17. M

Valorant'ta smurf hesap açmak ban sebebi mi?

Oyunu eğlenmek için oynuyorum ama arada sırada girdiğim için aim'im bazen kötüleşiyor ve fazla öldüğüm için alt f4 atıp çıkıyorum. Aynı bilgisayarda yeni hesap açmak ban sebebi midir?
Geri