Arama sonuçları: *

1. yigitern

Forza Horizon 5 AFK Showcase Sahneler

Merhaba! Bir kurgu ödevim var ve bu kurgu ödevimde Türkiyede satışına yeni başlanmış Honda CBR 500 R hakkında bir video çekeceğim. Bu videoda Forza Horizon 5 oyununda arabanızı showroom'a getirip bir süre afk bıraktıktan sonra karşınıza çıkan showcaseler gibi olacak ve ilham almak için bunları...
  2. yigitern

CS2 Çözünürlük Sorunu

cs2 ilk defa oynamak için girdim uzun bir aradan sonra fakat 1920x1080 oynamama rağmen oyun aşırı piksel piksel görünüyor sanki 1020x oynuyomusum gibi
  3. yigitern

forza horizon 5 oyun kilitlendi.

yardımcı olursanız sevinirim
  4. yigitern

Hikaye Bazlı Oyun Önerisi

Hikayeli bir oyun oynamak istiyorum Assasin creed hogwarts legacy kıvamında grafikleri sırıtmasın yeterli
  5. yigitern

Valorant 1920x1080 olmuyor

1920x1080 destekleyen bir monitöre sahibim fakat valoranta girince 1440x1080 oluyor ve öyle kalıyor kilitleniyor 1920x1080 yapıyorum geri 1440x1080 oluyor 1691420436 dosyalardan 1920x1080 yaptım yine olmadı
  6. yigitern

Valorant DirectX 11 Hatası RTX 3050

RTX 3050 ile directx 11 desteği yok diyip böyle bir hata veriyor bana
  7. yigitern

Valorant Giremiyorum VAN9001 Hatası

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
  8. yigitern

Epic Games GTA V ile Fivem Girilir mi?

Soru başlıkta
  9. yigitern

Forza Horizon 4 mü Forza Horizon 5 mi

ikisinden birini alıcağım fakat yani forza 5'e 300 tl vermek mantıklı mı forza 4 alsam daha iyi olur mu ne önerirsiniz ?
  10. yigitern

GTA IV vs GTA V Hangisi Daha İyi?

Evet o efsanevi soru ile karşınızdayım GTA IV mi yoksa GTA V mi sebepleri ile beraber belirtirseniz sevinirim. Benim cevabım şahsen GTA IV mekanik hisler, oynanış, vurulma hissiyatı, polis yapay zekası olarak ne kadar önde olsada açıkcası beni GTA IV'in mapı çok boğuyor ve karamsarlaştırıyor ve...
  11. yigitern

30 Günlük Valorant Aim Geliştirme Serüvenim

2. Konuyu açmak istemezdim fakat günlük olarak videoları burada paylaşacağım diğer konu daha çok eloma göre nasıl bir aime sahip oldugum hakkındaydı yaklaşık 5 saat geçti ve ben 30-40 dakika aralıklarla sıklıkla bunu yapmaya devam ettim bugünlük antremanım bitiyor. Şunu farkettim 3-4 saat...
  12. yigitern

Valorant eloma göre aimim nasıl ?

Gümüş 2-3 Gold 1 eloları arasında oynuyorum 1 aylık bir aim geliştirme yapacağım fakat sadece 1 mod kullanacağım bunu yapmak için bakalım ne olacak aimimizi nasıl geliştirebiliriz diye soran arkadaşlar takipte kalabilir. Yüksek elo arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum
  13. yigitern

GTA Roleplay hangi gtalarda var

Çok uzun süre boyunca mta-samp üzerinden RP yapıyorum fakat artık grafikler ve araç kontrolleri Fivemi gördükçe moralimi bozmaya başladı doğal olarak elimdeki sistemle oynayamıyorum GTA IV Roleplay sunucusu tarzında bir şey var mı yoksa sadece samp mta ve fivem mi var roleplay için (gta...
  14. yigitern

Valorant Mavi ekran sorunu hala devam ediyor mu?

son güncellemeden sonra 775pin işlemcilerde çoğunlukla gözüken mavi ekran hatasını almaya devam eden var mı yoksa sadece bende mi devam ediyor ?
  15. yigitern

Counter Strike Global Offensive

Valorantın son güncellemeden sonra ve son mapten sonra çıkan bugları ve mavi ekran sorunları beni aşırı derecede tilt etti cs:goya geri dönmek istiyorum fakat aşırı fazla hile var deniyor takımıma veya karşıma hile gelmemesi için ne yapmalıyım hesabı para ile alacağım güven faktörü yüksek olması...
  16. yigitern

Yardım Eskiden oynadığım oyunu bulmam gerekiyor

11-12 yaşında steamda bir oyun oynuyordum küplerden, karelerden robot-tank gibi bir şeyler yapıp bir alanda savaşıyorduk adını hatırlamıyorum bilen varsa paylaşsın arıyorum kaç yıldır yav
  17. yigitern

Valorant Mavi Ekran ne zaman ve nasıl düzelicek?

dün oynıyabiliyordum fakat bugün girmeye çalıştıgımda mavi ekran aldım yayıncıların chatinde sordugum zaman sistemsel oldugunu forumda ise son güncelleme ile oldugunu söliyorlar forumdaki çözümler pek işime yaramadı silip yüklemek yeniden başlatmak gibi toplu bir ticket atarsak belki bir cevap...
  18. yigitern

Forza Horizon 4 Oynatır mı

Xeon e5450 3.2ghz işlemci GTX 750 Ekran kartı 8gb ram Biraz zor fakat düşük - orta ayarlarda oynayabilirmiyim yoksa oynadıgımdan keyif almazmıyım
  19. yigitern

Valorant ve toxic oyuncuları

CS:GO'da ruskilerden kaçmak isterken Valorantta toxic türklere yakalandım ve oyun oynama hevesi bırakmamaya başladılar mutelesem info alamıyorum maç lose gidiyor mutelemesem beni trollüyor yine lose alıyoruz gerçekten şu toxic kitle olmasa bir çok oyuncunun önü açılıcak keşke bi aralar csgoda...
  20. yigitern

Kız arkadaşımla oynamalık oyun

Kız arkadaşımla oynayabilceğim kolay online oyun önerisi yapabilirmisiniz
Geri