Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Bannerlord Gelişemiyorum Para Kasamıyorum

Merhaba, Bannerlord' da daha önce hileli oynardım şimdi hilesiz bişeyler yapmaya çalışıyorum. Oyun başında sayılırım ama hiç bir şey yapamıyorum, gold kasamıyorum, yeteneklerim gelişmiyor onca şeye rağmen. Bana yardım edin lütfen.
  2. smithblacksmith

Bannerlord Co-op ya da Online?

Merhaba, Arkadaşımla Bannerlord oynamak istiyorum ama kendi dizdiğim silahlarımla ve kendi askerlerimle, Örneğin arkadaşımla ortak derebeyi ya da kral olalım beraber fethedelim. Nasıl yapılır bu?
  3. smithblacksmith

Bu Oyunlar Yüzünden Delireceğim!

Arkadaşlar selam, Valorant oynarken karşıma hileli ya da smurf hesaplar geliyor. Adam beni görmüyor çıktığım gibi hs yiyorum ( Peek filan atmama rağmen ) Böyle olunca ben de beceriksizim sanırım diyip Black Myth Wukong alayım dedim. Böyle oyunun Allah belasını versin ya. Daha 2. Bossu zorla...
  4. smithblacksmith

Oyun oynarken korku ve panik yapmak

Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken ani çıkan bir şeyler olunca korkuyorum, örneğin Valorant oynarken adam görmediğim yerden Sniper'la vurdu elimdeki fareyi fırlattım. LoL oynarken Rengar atlıyor fareyi fırlatıyorum, korku oyunlarını zaten oynamıyorum. Karşıma bir anda rakip çıkınca fareye...
  5. smithblacksmith

FPS oyunları neden düşük DPI olmalı?

Sorum başlıktaki gibidir, Oyunun standart ayarından bile düşük DPI hassasiyetinin nedeni nedir?
  6. smithblacksmith

Öneri Witcher 3 Sevenler Konuya Doluşsun

Size güzel bir dövüş videosu çektim.
  7. smithblacksmith

Witcher 3 Hangi Mod Güzel?

Merhaba, Witcher 3 oynarken hangi mod işe yarar? Biraz araştırdım ve Geralt' ı vampir yapan, büyücü yapan modlarla karşılaştım. Efsane iyi duruyor, özellikle vampir olan çok çok havalı. Bunun dışında otomatik lootlama, haritada ışınlanma gibi modlar var. Siz hangi modları önerirsiniz?
  8. smithblacksmith

Yardım Witcher 3 Sevenler Gelsin Bakayım

Merhaba, Witcher 3 oynarken skillerle oynamak istiyorum, kılıç hasarım zaten bolca var. Kritik 1440 filan vuruyorum, düz 500 civarı. Skilleri sizce nasıl dizmeliyim? Dönerek vurma ayarladım onda da hemen enerji bitiyor. @Vesemir
  9. smithblacksmith

Forza Horizon 4 tekrar iniyor!

Dün 7 saat Forza indirdim her şey tamamdı bugün açmaya çalıştığımda update yazıp yeniden indirmeye başladı. Windows Store kadar rezil bir ortam yok ya yine 7 saat bekle işin yoksa...
  10. smithblacksmith

Witcher 3 Gvent Oynamak

Merhaba, Arkadaşlar Gvent batağına düştüm, turnuvalara katılıp kazanmaya başladım. Witcher 3 oynamak istiyorum, nasıl bırakabilirim bu illeti 🙂
  11. smithblacksmith

Yardım Witcher 3 Para Kasamıyorum

Merhaba, Witcher 3' de inek kesip derilerini satma taktiği var ama bu derileri satamıyorum, tüccarlar ve hancılara satılabiliyor onların da parası yok. Nasıl para kazanabilirim?
  12. smithblacksmith

Yardım Call Of Duty Warzone Aşırı Kasma Sorunu

Merhaba, Arkadaşlar oyuna çağırdı, gireyim dedim ama aşırı kasıyor. GeForce güncellemelerim son sürüm, Windows Update güncellemem son sürüm. Witcher 3 oynarken sorun olmuyor 2K ayarlarda oynuyorum ama bu oyunda böyle kasıyor nedeni nedir? Call Of Duty Warzone Aşırı Kasma Sorunu - YouTube...
  13. smithblacksmith

Yardım Witcher 3 Bilenler toplansın

Merhaba, Arkadaşlar Witcher 3 DLC' lerim var ama item vs standart her şeyim. DLC' deki itemleri nasıl alabilirim?
  14. smithblacksmith

Witcher 3 Nasıl Kasılır?

Merhaba, Witcher 3 yükledim 3 levelim fakat canavarlar tokat manyağı yapıyor. Haydut ve atlı askerleri söylemiyorum bile. Oyunlarda teklemeye alışmışım, Cyberpunk' da bile epic itemleri bulup o şekilde oynamıştım. Oyunda göreve giderken yaratıklar saldırıyor, at sürüş mekaniği çöp oyunun...
  15. smithblacksmith

Yardım Mount And Blade 2 Modları Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Mount and blade oynuyorum ama bazı modları yüklediğimde crash veriyor. Yüklemek istediğim modlar; Cut Through Everyone. İmproved Garrison. Training field. Better time. Fire arrow enabler. Crash hatası vermeden nasıl yüklerim?
  16. smithblacksmith

Yardım FPS Oyunlarda Ses Kasma

Merhaba, Arkadaşlar ben LG TV 92 ekran televizyon ile oyunları oynuyorum, stereo ses özelliği var fakat Valorant gibi oyunlar için kulaklık almalı mıyım? Kulaklık alsam ses kasmada gerçekten işe yarar mı? aynı özellik TV de de var çünkü...
  17. smithblacksmith

Öneri Payday 3' ün çıkış tarihi bir hayli ironik!9

Merhaba, Arkadaşlar Payday 3 çıkış tarihini duyurmuş. 2023 yılında çıkacakmış, görünce güldüm. Hırsızlık oyununun bu tarihte çıkması çok ironik geldi 🙂
  18. smithblacksmith

Yardım Mount And Blade II Bannerlord Kendi Kendine Çöküyor

Arkadaşlar yardım eder misiniz oyun durduk yere bu şekilde kapanıyor. Dosyaları Steam üzerinden doğrulattım bir sorun gözükmüyor.
  19. smithblacksmith

Yardım Bannerlord 1.5.7 sürüm modları

Merhaba, Bannerlord son sürümde sıkıntısız çalışan modların isimlerini ve manuel olarak nasıl yükleyebileceğimi söyler misiniz?
  20. smithblacksmith

Star Wars Battlefront II Crates Mağazası Nerede?

Merhaba, Arkadaşlar oyunda Crates mağazası çıkmıyor. "Unopened crates" yazan yere tıklayınca "no unopened crates available" yazıyor.
Top Bottom