Arama sonuçları: *

1. H

rdr 2 hem gamepad hem klavye ile oynanırmı

rdr 2 yi gamepad ile oynarken karşıma aim çıkınca klavyeye geçebiliyormuyuz direk. sonra kaldığımız yerden gamepad ile devam. ayar değiştirmeden ikisi aktif oluyormu
  2. H

bannerlord online da karakter kontorlünde karakterin tüm dataları siliniyorumu

arkdaşlar bannerlord online oynayıp bilen varsa söyleyeblirmi. oyunumun içinde karakter ismini değiştirmek istiyorum bir sekme çıkıyor. karakter ismini değiştirmek için grupdan ve klandan çıkmalısınız ve datalar silinecek diyor. yani tüm verileri silip 0 dan bir karaktermi yapıyor yoksa leveller...
  3. H

geforce now- bannerlord online' yüklemeden oynatırmı

arkadaşlar normalde bannerlord online (multiplayer değil) oynamak için single oyunun yüklü olması lazım. sonra online'ı internetten indiriyorsun. ben geforce now alırsam singleı yüklemeden onlineı oynayabilirmiyim. pc de yer yok alırsam sırf ondan alcam.
  4. H

bannerlord multiplayer bölge seçilemedi sorununa ne yapmam gerekiyor

arkadaşlar bannerlord multiplayerda böyle sorun alıyorum nasıl düzelicek?
  5. H

m&b bannerlord online ss ve ahha ne demek

arkadaşlar m&b bannerlord online da ss ve ahha gibi terimler kullanıyorlar bunlar ne demek bilen varmı. mümkünse başka asker isimlerinide söyleyebilirmisiniz?
  6. H

ac odyssey dlc almak mantıklımı

arkadaşlar odyssey de deluxe edition almayı düşünüyorum. ama oyun ile ilgili yorum yapanlar genelde "her seviyede kıyafet zırh veriyor bir sürü kıyafete boğuyor bu yönden originsden güzel falan" demişlerdi. fakat dlc ile almayıda çok öneriyorlar. oyun içi kıyafet bolluğu varsa ne işe yarıyacak...
  7. H

assasins creed origins mi odyssey mi

ilk defa ac oynayacağım seriye başlamayacağım sadece 1 veya 2 oyun oynamayı düşünüyorum. bu iki oyundna hangisini önerirsiniz?
  8. H

hem gamepad hem klavye ile oyun oynanırmı

gençler gamepad ile rdr2 cyber gibi oyunları arkama uzanarak oynamayı düşünüyorum ama biraz inceledim aim meselesi sıkıntı oluyormuş. pc ye gamepadi bağlasam hem o hem klavye aktfi olurmu? gamepad ile oynarken aim işi çıkınca klavyeye geçsem oluyormu?
  9. H

assasins creed oyunlarından hangisini alıyim?

gençler hazır steamda baya bir indirime girmişken assasins creed oyunlarından bir tanesini oynamak istiyorum ama daha önce hiç oynamadım hiçbir fikrim yok. şöyle güzel bir birikimi olan varmı bana bir şey önericek?
  10. H

rdr 2 yi benim sistem oynatır mı?

rdr 2 nin önerilen sistemlerinde benim ekran kartı ve cpu karşılıyor fakat 12 gb ram istiyor bende 8 gb var. benim pci mount and blade 2 yi orta ayarda baya rahat oynatıyor sizce rdr2 yi oynatırmı
  11. H

rdr2 steam yaz indirimlerinde tekrar indirime girermi

steam yaz indiirmleri 24 haziranda. rdr2 ye %50 indirim gelmiş. 23 hazirana kadar sürecek. steam yaz indiirmlerinde indiirme girermi yoksa erkenden alıyımmi ne dersiniz?
Top Bottom