Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Düşük GB'lı PC oyunu tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Sekiro gibi düşük GB'lı kaliteli oyun tavsiyesi verebilir misiniz?
  2. Margot Robbie

2-4 Kişilik Oyun Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 2-4 kişiye kadar oynanabilecek oyun önerisi yapabilir misiniz? (CS, Valo, Fortnite, Pubg gibi oyunlar olmasın biraz daha marjinal oyunlar olursa sevinirim)
  3. Margot Robbie

AC: Valhalla Açılmıyor

Başlata bastığımda girişte bunlar çıkıyor sırasıyla ve oyuna girmiyor kapanıyor. Oyunu ilk çıktığından beri ara sıra yükler oynarım ilk defa oldu bu.
  4. Margot Robbie

Rocket League Kariyerim Sıfırlanmış

Rocket League kariyerim niye sıfırlandı ne yapmam lazım? (Steam)
  5. Margot Robbie

Steam 30₺ Oyun önerisi

Steam'de 30₺ altı güzel oyunları önerir misiniz?
  6. Margot Robbie

🔥 Yeni Assassin's Creed Oyunu Geliyor

Yeni gelecek AC oyununun ismi "AC: Mirage" Ubisoft dakikalar önce açıkladı. Assassin's Creed hayranlarına duyurulur. Fotoğrafına bakıldığı zaman sanki 9-10. Yüzyıl dolaylarında Irak-İran'da geçiyor gibi. https://www.instagram.com/p/Ch-Ldtgukt6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
  7. Margot Robbie

Yardım Forza Horizon 5'e Gelen En Son Güncelleme Kaç GB?

Forza'yı güncellemeye başlıyorum lakin güncellenirken kaç GB olduğu yazmıyor. İnternet olmayan bir yerdeyim, mobilden güncelleyeceğim o yüzden soruyorum.
  8. Margot Robbie

Fortnite - Sezonun Bitmesine Ne Kadar Kaldı?

Oyuna girme imkanım yok şu an. Sezonun bitmesine kaç gün kaldı? Fotoğraflı atarsanız daha iyi olur.
  9. Margot Robbie

Steam Oyun Önerisi

Canım sıkıldı oyun alasım geldi 100 liraya bana Steam'den sepet oluşturabilir misiniz? Tek oyun olmasa iyi olur ❤️
  10. Margot Robbie

- Oyun Önerisi - Brothers : A Tale of Two Sons

Merhabalar, Steam'de 2,40₺ olan bu oyunu önermek istiyorum. Oyunun en ilgi çeken özelliği bir Gamepad ile iki karakteri aynı anda kontrol edebiliyorsunuz. Kolay bulmacalar ile oyunda ilerleme kat ediyorsunuz. İdle Master ile oyunun koleksiyon kartlarını da düşürebilirsiniz, oyunun fiyatı...
  11. Margot Robbie

FIFA 23'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

FIFA 23 30 Eylül'de satışa çıkacak. Bu EA'nın çıkardığı FIFA oyununun son oyunu olacak. EA ile FIFA anlaşmasını sonlandırdığı için bundan sonra gelen EA futbol oyunları EA FC adı altında satışa çıkacak. FIFA'da kendi futbol oyununu yapmak istiyor. Eğer FIFA kendi futbol oyununu yaparsa ve...
  12. Margot Robbie

2 kişilik oyun tavsiyesi

A Way Out ve It Takes Two cepte. Bu oyunların dışında bu tarzda oyunlar var mı? Asıl soru: A Way Out ve It Takes Two'yu tek kişinin alması yeterliymiş, peki ben aldım bu oyunu, bir arkadaşımla oynadım. Ondan sonra başka bir arkadaşımla daha oynayabilir miyim yoksa tek bir kişi ile mi...
  13. Margot Robbie

GTA Online'da Ne Alabilirim?

20 Milyon dolar var. Sahip olduklarım: Kosatka Mobile Operations Center Terrorbyte Avenger Opressor MK 2 Bunun gibi başlıca oyunda bulunan şeylerim var. Gece kulübü, Arcade gibi iş merkezlerininde hepsi var. Uçakları sevdiğim için hangar almayı düşünüyorum. Onun dışında tamir...
  14. Margot Robbie

Uncharted (PC) Çıkış Tarihi Ertelendi

Uncharted Legacy of Thieves Collection'un PC'ye çıkış tarihi 15 Temmuz'dan 19 Ekim'e ertelendi. https://steamdb.info/app/1659420/
  15. Margot Robbie

GTA Online Dodo Ücretsiz

Benim dodom çok güzel.
  16. Margot Robbie

Marvel’s Spider-Man Remastered Steam'e Geldi

Alacaklar istek listenize ekleyebilirsiniz https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/
  17. Margot Robbie

Öneri Steam Ücretsiz Oyun Tavsiyesi - The Cycle: Frontier

Oyunun full sürümü yeni çıkış yapmış. Hem Escape From Tarkov tarzında olduğundan hem de ücretsiz olduğundan önereyim dedim. Oynamak isteyenler oynasın. https://store.steampowered.com/app/868270/The_Cycle_Frontier/
  18. Margot Robbie

Call Of Duty: Modern Warfare II Gameplay

19. Margot Robbie

Spiderman PC'ye geliyor!

Şu anda gerçekleşen PlayStation sunumunda Marvel's Spider-Man'in PC'ye geleceği duyuruldu.
  20. Margot Robbie

CS: GO'da Kasa Düşürme Mantığı Nasıl İşliyor?

Arkadaşlar merhaba. CS oynamayı yıllar önce bıraktım ancak kardeşim nadiren olsa da giriyor oynuyor. CS'de kasa düşürüyor. Sadece bir ay içinde kasalardan bu kadar para geldi. Şimdi bu kasaları düşürmek için oyunda maça falan girmek gerekiyor mu yoksa oyun açık olsa da düşüyor mu?
Geri