Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat...
  2. Ephemerality

Öneri 2 KİŞİLİK BULMACA OYUNU

Selam arkadaşlar kız arkadaşım 2 kişi oynayabileceğimiz bulmaca ve strateji türlerindeki oyunları oynamak istiyor. Oyun önerebilir misiniz ?
  3. Ephemerality

Bu Fiyatlara Bu Oyunlar Alınır Mı ?

Arkadaşlar selam öncelikle, epic games üzerinden almak istediğim oyunları aşağıda listeledim bu fiyatlara almalı mıyım yoksa yaz indirimleri daha iyi olur mu ? 1.God of War Ragnarök 2. The Last of Us™ Part II Remastered 3. Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT 4.Marvel's Spider-Man 2 5.Cyberpunk 2077
  4. Ephemerality

Horizon Forbidden West™ Complete Edition 1285 TL ye alınır mı ?

Selam steam de indirimli fiyatı ne kadar olur veya oldu bilmiyorum ama https://kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/718469/horizon-forbidden-west-complete-edition-steam-cd-key burada steam key olarak 1285 TL ilk oyunu yeni bitirdim ve çok sevdim alınır mı bu fiyata ?
Geri