Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

Yardım ''Eksik Oyun Ayrıcalıkları'' hatasının çözümü nedir ?

steamde god of war ragnarok indirirken inmeden verdi hatayı youtubedeki her şeyi denedim download dosyalarına yetki verdim , ön belleği temizledim , yönetici olarak çalıştırdım steami fakat hiçbiri olmadı. En son oyunu silip baştan yükleyeyim dedim başlatmadı bile yüklemeyi. Dosyalar...
  2. hamzacolk

Mount And Blade Bannerlord COOP için olan mod oyun yerini görmüyor

Xbox Game Pass üzerinden arkadaşla MB Bannerlord aldık coop modu indirmeye çalışıyoruz ama ikimizde de oyunun yerini algılamıyor mod nasıl düzeltebiliriz ? yerini seçince böyle diyor.
  3. hamzacolk

CS2'NİN DETAYLARI (anlamayanlar için)

Arkadaslar olay bundan ibaret güncelleme olarak YAZIN gelecek. Sizce oyunda VAC ban yiyenlere VAC'ler bu büyük degisimle silinir mi ? (daha once atan görmedim sorun teskil ederse belirtebilirsiniz.)
  4. hamzacolk

Yardım PS2 Emulator oyun hızını ayarlayamıyorum.

God Of War 1 için indirdim ama ne yaptıysam yapayım oyun hızı 100 olmuyor. ya %20-30 ya da %300-600 ortayı bulamadım nasıl yapılıyor ? ytden halledemedim
  5. hamzacolk

Assetto Corsa'yı Klavye İle Nasıl Daha Düzgün Oynayabilirim ?

Arkadaşlar Assetto Corsa aldım zevkli de bir oyun. Fakat viraj dönerken epey zorlanıyorum hızımı aşırı düşürmem gerekiyor. Daha kolay hale nasıl getirebilirim? Birde arabalara modifiye yapabiliyor muyuz ? teşekkürler.
  6. hamzacolk

Yardım Bu hatayı nasıl düzelteceğim ? acil lazım

Arladaşlar bu hatayı nasıl düzelteceğim ? youtube de falan bulamadım çözümünü.
  7. hamzacolk

Yardım Conqueror's Blade oynarken aniden oyundan atıyor.

Oyuna dün başladım dün oynarken sorun yoktu düzgün oynuyordum. Bugün girdim tam savaştayım oyundan atıyor. Etrafta dolanıyorum oyundan atıyor. Bugün 2-3 defa attı oyundan beni durduk yere. Az önce tekrar attı sinirlendim foruma yardım aramaya girdim. Nasıl düzeltebilirim bu durumu ? 1620653361...
  8. hamzacolk

Durmaplay'den alacağım oyunu online oynayabilir miyim?

https://www.durmaplay.com/tr/store/nba-2k20/buy/nba-2k20 bu oyunu alacağım. Arkadaşlarımla online park oynayabilir miyim? sadece offline olarak mı gelecek ?
  9. hamzacolk

Steam oyun paylaşım ile aynı oyunu online oynayabilir miyiz?

Arkadaşımda nba 2k20 var bende yok. Online park oynamak istiyoruz. Ondan paylaşım ile oyunu alsam beraber oynayabilir miyiz? online parkta.
  10. hamzacolk

Hangi ZUP! oyunu daha karlı olur ?

Para kasmak için Zup! oyunlarından birini alıp başlayacağım (bot oynayacak). Bir fark yoksa görüntüsü için Zup F almayı düşündüm ne dersiniz hangisini alayım ?
  11. hamzacolk

Beraber Rust oynayalım mı?

Arkadaşlar bende Rust var ama oynayan arkadaşım yok. Dedim belki burada vardır oynamak isteyene dc linki atabilirim.
  12. hamzacolk

Ucuza NBA 2K20 nereden bulabilirim ?

Arkadaşlar bi arkadaşımla Nba 2k20 oynamak istiyorum ama stemda çok pahalı. Nereden bulabilirim ucuza ? bazı instagram sayfaları var oyun satan hangileri güvenilirdir ?
  13. hamzacolk

Düşük sistem oyun önerisi

Arkadaşlar elimde çok eski bir laptop var sistem özelliklerini bilmiyorum baya eski ama mount and blade warband oynatıyor bir şekilde. Her bilgisayar kaldırır dediğiniz oyunlar nelerdir? Cs 1.6 Gta Nfs dışında
Geri