Arama sonuçları: *

1. R

Metro Saga Bundle ve Gold Edition farkı

Metro Exodus Bundle alınca içinde enchanted edition geliyor mu ? Gold edition da gözüküyor ama saga bundle da gözükmüyor hangisini almalıyım
  2. R

hoi 4 mod istet tavsiye

hoi de sadece afrika'yı görerek , yöneterek oynayabileceğim mod var mı erwin rommel campaign gibi ya da sadece sovyet alman savaşı gibi mod var mı ?
  3. R

steam indirimi oyun alma kararsızlığı

arkadaşlar lego , sandbox , strateji ve tycoon oyunları seviyorum oyun öneriniz var mı ? çok kararsızım bütçe 20 - 30 tl
  4. R

lego marvel super heroes 2 deluxe edition

lego marvel super heroes 2 yi bütün dlc ler ile almak istiyorum steam mağazasında deluxe edition yazıyor içinde bütün dlc ler var mı ?
  5. R

hangi skyrim sürümünü almalıyım

bütün dlc leri ile skyrim e başlamak istiyorum fakat normal skyrim 31 tl dlc ile 90 tl felan ediyor special eidition ise 45 tl hangisini almalıyım dlc ler gereklimi ?
  6. R

skyrim hangi sürüm alıyım

skyrim almak istiyorum fakat special edition ve normal sürüm arasında kaldım bütün dlc lirein olmasını istiyorum normal sürüm 90 tl felan oluyor S.E ise 45 lira hangisini almalıyım
  7. R

skyrim special edition 60 fps sorunu

skyrim special editon aldım ve oyuna girdim sabit 60 fps çalışıyor internetten baktım fakat ini dosyası bulunmor
  8. R

cs go fps kasma sorunu

cs go 350 fps alıyorum ama oyun kasıyor
  9. R

Cs go cozunurluk sorunu

Yeni pc aldim 27 inc bir monitorum var 1280x 720 yapinca monitor kare oluyor nasil cozebilirim
Geri