Arama sonuçları: *

1. dostecann

Vac banlı hesaptan Apex Legends oynanır mı?

Steam hesabımda VAC ban var. Bu arkadaşlarımla Apex Legends oynamamı engeller mi?
  2. dostecann

Battlefield 1 online için grafik ayarı önerisi

Dostlar bana düşmanları daha iyi görebilmek için ayar tavsiyesi verir misiniz? Görüntü çoğu yerde karanlık kalıyor ve beni vuran düşmanları ben fark edemiyorum.
  3. dostecann

Skyrim hangi eşyalar satılmalı?

Dükkana gelip gereksiz eşyaları ağırlık yapmaması için satıyordum. Ayı postu falan çok değerli ama belki ileride işime yarar diye aklıma takıldı. Ayı postu, külçeler vb. şeyler işime yarıyor mu? Neler yapılır, satmalı mıyım?
  4. dostecann

Valorant hesap satışı hakkında

Arkadaşlar main hesabımı geçenlerde 1300 e sattım. Şimdi de öbür hesaplarımı elmas yapıp satmayı düşünüyorum. Hiç skin olmadan, elmas hesaplar kaça gider? Bundan yürümeyi planlıyorum.
  5. dostecann

Steam Rockstar Oyunlarına MEGA Zam!

Öncelikle geçmiş olsun diyorum arkadaşlar. An itibariyle Souls türü ve Rockstar oyunlarına inanılmaz zamlar geldi. Daha geçen bir konuda RDR'yi kapabilen kapsın demiştim. Umarım birkaç kişi almıştır benim sayemde. Çünkü şuanki fiyatlar gerçekten inanılmaz. Cyberpunk 2077 249 TL > 499 TL The...
  6. dostecann

Valorant ne kadar alan kaplıyor?

Sağ tık + özellikler yapıp beni bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden tüm yardımcı arkadaşlara.
  7. dostecann

Oyunlar hakkında genel bir soru

Ben Rdr2'yi geçenlerde bitirdim. Oyunu %100 yapmak istiyorum. Bitmiş oyun saveimden devam edip yapabilir miyim bunu? Yoksa new game ile mi başlayıp yapmam gerekli?
  8. dostecann

Hollow Knight zam alır mı?

Hollow Knight istek listemde duruyor bir süredir indirim bekliyorum. Hollow Knight'a da zam gelir mi?
  9. dostecann

Genshin Impact oynanır mı?

Oyun bayağı uzun bir hikayeye sahip imiş. Bizim oyundaki amacımız, olay nedir? Oynayanlar deneyimlerini yazabilir mi?
  10. dostecann

Doom benzeri oyun önerisi

Tek amacımın öldürmek olduğu bir oyun arıyorum. Böyle pompalı tüfekler ile... Arkada adrenalin salgılatan bir rock müziği çalsın. Düşmanlar insan olursa daha iyi olur. Girip katliam yapıcam. Silah sesleri gerçekçi olsun ve vuruş hissiyatı iyi olsun yeter.
  11. dostecann

Cyberpunk'ta ne yapmalıyım?

Bugün oyunu ana hikaye odaklı 25 saat harcayarak bitirdim. Skillerimi taarruz odaklı geliştirdim çünkü çatışmayı seviyorum. Yan görevler duruyor. Oyuna zor modda baştan başlamayı da düşünüyorum. 1- Sizce ilk önce yan görevler, siber saykolar gibi etkinlikleri mi tamamlayayım yoksa new game ile...
  12. dostecann

Warzone hakkında soru

Şuan Warzone yüklüyorum fakat 16 kasım da Warzone 2.0 gelecekmiş. Warzone 2.0 güncelleme olarak mı gelecek yoksa ayrı bir oyun gibi mi indireceğiz?
  13. dostecann

Oyun önerisi! Cry Of Fear (Korku)

Eğer korku oyunlarından veya filmlerinden korkmuyorsanız. Bu oyuna bayılacağınızı düşünüyorum. Aslen bir Half Life modudur bu oyun. Ama çoğu oyunun sahip olamadığı bir hikayeye, müziklere ve atmosfere sahiptir. Oyuna geçmeden önce aşağıda ki müziği açmanızı öneririm. Tek kaliteli müziği de bunla...
  14. dostecann

Modern Warfare 2 hakkında ki düşüncelerim.

Dün olduğunu sanıyorum COD Modern Warfare 2 nin fiyatına gerçekten akıl karı olmayan bir zam geldi. Hemde oyun daha çıkmamışken. Oyunun PlayStation store da fiyatı 700 TL hâla. Eğer bir PS sahibi iseniz elinizi çabuk tutun bence. Gelelim Steam fiyatına, almayı düşünüpte almamış olanlara geçmiş...
  15. dostecann

Forum Üyeleri En İyi Oyunları Seçiyor!

Evet bir sürü oyun var. Aklıma gelen en iyileri ekledim. Sizce hangi oyunlar listede olmalıydı? Sizin en iyi oyununuz nedir?
  16. dostecann

Steam oyun önerisi istiyorum

Cüzdanımda 26 TL bulunuyor. Tüm oyunlara zam gelmeden bir şey almak istiyorum. Aklımda Disco Elysium var. Sizin önerileriniz nedir?
  17. dostecann

Oyun almak için son fırsatlar!

Tüm forum kullanıcıları için açtım bu konuyu. Son kalemiz Steam artık yıkılmaya başladı. Oyunların büyük bir miktarı 2-3 kat zamlandı ve her geçen gün yeni oyunlarda zam alacak. O yüzden kararınızı iyi vermenizi öneririm. Son zam alan oyunlara örnek vermek gerekirse : Resident Evil 1 Remake...
  18. dostecann

Valorant yeni set ne zaman gelir?

Sırada ki set Yağmacı 2.0 diye biliyorum ve bir karambiti var. Bende kendime bıçak almayı planlıyordum. Yeni set hangi tarihler oyuna gelir?
  19. dostecann

Valorant discord arayüzü sorunu

Görüldüğü gibi discord arayüzünün bir hayaleti bu şekilde oyun içinde duruyor. Discord'u kapatmadan çözülmüyor. Ne yapabilirim?
  20. dostecann

En Beğendiğiniz Oyun Müzikleri Nelerdir?

Bilirsiniz müzikler oyunların önemli parçalarıdır. En azından benim için öyle. Sizi o atmosfere hazırlaması, hissettirmesi gerekir. Online tarafı daha ağır bir oyuncu olarak. Valorant'ın maç başlarken çalan eski müziği Ignition'a hastayım. Keşke hiç değişmeseydi. Beni çok gaza getiriyordu...
Geri