Arama sonuçları: *

1. imasa32

Öneri CS GO Doppler Bıçaklar Phase Rehberi

Herkese merhaba. CS GO'da doppler bıçaklarda 4 tane phaseden (Phase 1, Phase 2, Phase 3, Phase 4) oluşur. Bu phaseler nedir? Bir nevi doppler skininin farklı görünümleri denebilir. Bu görünümlere göre doppler skinlerinin fiyatları belli olur. Örneğin herhangi bir A bıçağının Phase 2'si Phase...
  2. imasa32

Sizce Valoranta başlamalı mıyım?

Şu an CS'de MGE rankım var ve 800X600'de 60 Fps ile oynuyorum. Genellikle awp ile oynuyorum refleksim de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce Valorant geçilir mi? Daha iyi oynayabilir miyim sizce Valorant'da?
  3. imasa32

CS GO'da Ticaretle Para Kazanmak

Herkese iyi günler. Bu konuyla ilgili daha önceden paylaşım yapmıştım fakat görmeyen arkadaşlar için tekrar paylaşayım dedim. Sizlere CS GO'da ticaret ile kendim 400 TL'den 12.000TL'ye kadar nasıl kazandığımı anlatmak istedim ve siz de bu işe girerek yüksek paralar kazanabilirsiniz. İşin içinde...
  4. imasa32

Oyunlarda Türkçeyi katletmek

Genellikle internet üzerinden oynanan oyunlarda CS GO olsun LOL olsun daha nicelerinde hepimiz arkadaşlarımızla oyunda konuşuyoruz. Örneğin ''Ben middeyim, sen long git.'' ''Jungle'da adam var, redi bana sal'' benzeri cümleler kurmaktayız. Bu yaptığımız dilimizi, kültürümüze zarar vermekte...
  5. imasa32

Steam Güncelleme Sorunu

İyi günler. PC'yi her açtığımda ''Updating Steam'' yazısı geliyor ve güncelledikten sonra steam açılıyor. Normalde başlangıç kısmında Steam kapalı ama steam çalışıyor her bilgisayarı açtığımda. Bunu nasıl kapatabilirim?
  6. imasa32

Öneri CS GO'da Ticaret ile para kazanmak

Herkese iyi günler. Sizlere CS GO'da ticaret ile kendim 400 TL'den 12.000TL'ye kadar nasıl kazandığımı anlatmak istedim ve siz de bu işe girerek yüksek paralar kazanabilirsiniz. İşin içinde kumar, kasa açımı vs. şeyler kesinlikle yok ve risksiz bir para kazanma yönteminden bahsedeceğim...
  7. imasa32

CS GO rank sorunu

Uzun zamandan beri oyuna girmiyordum ve rankım belli değildi. Oyun arayanlar kısmında genellikle gümüşler oluyordu. Fakat şu an rankım seçkin gümüş oldu ve oyun arayanlar kısmında bu kez en düşük ranka sahip adamlar LEM. Bu problemi nasıl çözerim? Benim rankıma uygun adam yok oyun arayanlar yerinde.
  8. imasa32

9000 TL Bütçe ile Sistem Önerisi?

İyi günler arkadaşlar. Steam’da 6050 TL param var ve bunu CS GO’da iteme dönüştürüp satmak istiyorum ve gelen parayla pc toplayacağım. Üstüne yaklaşık 3000 TL civarı para katabilirim. Sizce bu fiyata en iyi nasıl sistem toplanır? Ya da bu paraya nasıl hazır sistem alınır? (Sadece Kasa) Genel...
Top Bottom