Arama sonuçları: *

1. İbrahim_Arda

ETS 2 PRO MODS KAYIT OLURKEN "Belirlediğiniz cevap ya da çözüm yanlış" UYARISI

Pro mods sitesinde kayıt olurken gerekli bilgileri dolduruyorum gönder tuşuna basıyorum ama "Belirlediğiniz cevap ya da çözüm yanlış" yazısı geliyor. Hiçbir yerde bulamadım neden kaynaklandığını.
  2. İbrahim_Arda

CS:GO Seçkin Almak Mantıklı Mı?

Merhaba arkadaşlar! Sorum şu: Cs 2 çıkacak ve ben CS:GO'da Seçkin almayı düşünüyorum çünkü forumlarda Cs 2 çıktığı zaman daha da pahalanacağını düşünüyorlar almamı tavsiye ediyorlar, ama arkadaşlarım Cs 2 çıktığında Seçkin alma olayını kaldırırlar herkes kasa düşürür felan diyorlar. Bence Seçkin...
  3. İbrahim_Arda

Forza Horizon 4 Oyun Yanıt Vermiyor

Merhabalar! Ben Forza Horizon 4 oynarken oyun ekranı takılıyor sesler de takılıyor. genelde oyuna girdikten sonra biraz vakit geçirince oluyor daha çok arayüzde takılırken oluyor ama ara sıra araba sürerken de oluyor ve bu çok sık oluyor oyundan soğuyorum. Nasıl halledebilirim.
  4. İbrahim_Arda

Yardım Forza Horizon 4 Harici Diskte Oynanır mı?

Merhabalar? Ben Forza Horizon 4' laptop a kurucam ama 86 gb lik yer istiyor ben harici diske kurup oynamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Drop yer mi kasar mı? 1665924511 Elimde 1TB lik Toshiba taşınabilir disk var ona kurmayı düşünüyorum
Geri