Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

CS:GO'da Avrupa sunucularına girmenin bir yolu varmı?

ruslardan bıktım 1 tane türk gelmiyor avrupa sunucuları daha temiz hile daha az onu biliyorumda nasıl gireceğim hakkında bir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
  2. akıllı kuş

Aradığım Tarzda bir oyun varmı?

beyler EU4 tarzında ama günümüz çağında geçen bir oyun varmı?
  3. akıllı kuş

GTA 5 Hikaye modunda para hilesi

gta 5 de hikaye modda (online değil onlinede ban yiyorsunuz biliyorum) para hilesi yaparsak ban yiyormuyuz araba falan almak istiyorum para yok söylerseniz sevinirim
  4. akıllı kuş

steam oyun indirme hakkında soru

oyunu indiriyorum pc yi şimdi kapatsam yarın açsam indirme gidermi yoksa kaldığı yerden devam eder mi??
  5. akıllı kuş

FNAF 3 oynayanlar bakabilirmi?

4.gecedeyimde, kamera ses ventilation falan kullanmak için kaç hakkımız var? bilen varsa bütün gecelerin kullanma haklarını yazarsa sevinirim.
  6. akıllı kuş

Robuxu çok ucuza almak?

Beyler ben anlamadım. 800 robux telefondan fiyatına bakıyorum 160TL civarı bir şey. 40 robux var 1.7-1.8TL 80 robux 3.6TL oluyor, 80=3.6TL, 800=36TL oluyor. Bu noluyo şimdi anlamadım hiçbirşey?
  7. akıllı kuş

Oyun önerisi Max 25-30TL

sorum başlıkta ne alsam bilmiyorum belki artabilir bütçe. aksiyon/araba/macera/gizlilik/hikaye tipi oyunları falan seviyorum sistem gereksinimleri fark etmez yüksek olabilir sıkıntı yok
  8. akıllı kuş

MB:Warband yada Bannerlord Tarzı oyun önerisi

Warband yada bannerlord tarzında bir oyun varmı ücreti 20-30TL yi geçmese iyi olur MB Warbandı abim kökünü kuruttu 1600 saat oynaması var sanırım eski hesapta
  9. akıllı kuş

Oyunlar zevk vermiyor?

Eskiden oynadığım tüm oyunlar sıktı witcher 3 assetto corsa forza 4 csgo cs 1.6 roblox ets 2 unturned cossacks 3 rize of nations bunları deli gibi oynardımda son 2 haftadır gram zevk almıyorum bilgisayarda olmayıncada sıkılıyorum korona var diye çıkmıyorum evdeki tek eğlendiren şey pc oda sıktı...
  10. akıllı kuş

Roblox'da Pingim neden aşırı yüksek?

CS:GO Valorant öbür oyunlarda pingim 90-100'ü geçmezken roblox'da 5000'e kadar çıkıyor. nasıl düzeltirim bunu?
  11. akıllı kuş

CSGO'daki bu vuruşum nasıl

beyler ben şaşırdım karşı takım beni raporladı böyle bi vuruştan ban yermiyim
  12. akıllı kuş

Steamde beni dolandıran birisini nasıl bulurum?

Arklar steamde birisi bildiğin beni dolandırdı (30TL) arklarım 30 tl çok değilde bu bana koydu yani adamın ev adresine kadar bulmak istiyorum nası yaparım :D 30 tane lahmacun yollayacam
  13. akıllı kuş

Assetto corsa dağ yolu haritası

Arkadaşlar initial D yi bilenler bilir oralardaki gibi bi harita istiyorumda bulamıyorum linkini atabilecek varmı
  14. akıllı kuş

Roblox alt hesap verebilecek varmı?

beyler bi alt hesap lazım kendim açtım açmasınada 14 gün süre var bunun için bekleyesim yok bi alt hesap verecek varmı özelden atabilirsiniz (dilenme değildir ztn roblox hesapları ücretsiz.) 1635079207 yahu alt tarafı bi alt hesap verecek yokmuğ
  15. akıllı kuş

CS GO Oynamak İsteyen?

Rank usta seçkin gümüş ama nova 2-3 gibi oynuyorum ruslar yüzünden rank gg oldu seçkin hesapla oynamak isteyen söylesin rank aralığı max nova 4 minimum usta seçkin gümüş gelsin istek atarım ben
  16. akıllı kuş

Witcher 3 sarmıyor??

sorun başlıkta Witcher tipi oyunları normalde severek izlerim ama oyunu oynarken sarmıyor (spoiler olmasın diye 1 kere bile izlemedim oyunu sadece başlangıç şeyleri için falan tutorial baktım) nasıl daha keyifli hale getirebilirim?
  17. akıllı kuş

Assetto Corsa'nın fiyatı en fazla ne kadar düşer?

yakın zamanda almayı düşünüyom indirime girince 5-10TL gibi bir fiyata düşermi ihtimali varmı
  18. akıllı kuş

TruckersMP den durduk yere ban yedim? (ETS-2)

TruckersMP den durduk yere ban yedim. neden yediğimide anlamadım yardım lütfen :/ 1631280600 bu sabah girdim ban yoktu :(
  19. akıllı kuş

ETS-2 sesli konuşamıyorum

sorun başlıkta ETS2 Truckers MP de sesli konuşamıyorum. hiçbir tuş işe yaramıyor. nasıl sesli konuşacam ben? 1631206345 @rookie27
  20. akıllı kuş

Yardım Witcher 3 bu kısmı nasıl geçeceğim? (Spoiler)

yeni başladım yan görev gibi bir şey sanırım ama karşımda 3-5 haydut var ikidebir bunlara ölüp duruyorum koskoca witcher nası 3-5 hayduta ölüyor hala anlamış değilim... neyse nasıl öldüreceğim ben bunları?
Geri