Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

laptop cs ye girmiyorr

steamden cs yi aciyorum ama oyuna girmiyor calisiyor yazısı geldikten sonra tekrardan oyna yazısı cıkıyor oyunu sil yukle yaptim surucu guncelledim ama olmuyor ne yapabilir laptop ozeliikleri i5 islemci 8gb ram gt950 var 1688247153 @Sirlen
  2. slmbnemıstık

Yardım Assetto corsa yı DS4 ile oynamak?

Assetto corsa yı DS4 ile oynasam optimize olur mu? Ona göre assetto corsa alacağım da DS4 ile oynamağa değer mi? 1656339733 @Alper Arıkan
  3. slmbnemıstık

PUBG kaçak mal kuponu nedir?

PUBG kaçak mal kodu ne işe yarıyor elimde toplam 20 tane kod var kaça satabilirim?
  4. slmbnemıstık

Yardım orjinal minecraft nereden alabilirim?

soru yukarıda game passım var ama minecraft bulamadım game pass da minecraft varsa atar mısın?
  5. slmbnemıstık

Yardım truckersmp den ban yedim (videolu) ne yapabilirim?

dostlar ileride dönmeye çalışan benim itraz ettim itrazımda böyle yazdım ''merhaba ben orada tırımı döndürüyordum ve dörtlüklerimde açıktı bilmiyordum özür dilerim. oyunu fazla bilmiyorum.'' şimdi düzenleyeyim mi yoksa böyle kalsın mı ? İYİ AKŞAMLAR
  6. slmbnemıstık

Forza horizon 5 bu yıl çıkacak mı?

Forza serisindeki yeni oyun Forza Horizon 5 olacak ve oyun Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'ye 9 Kasım'da gelecek kaynak:https://www.haberturk.com/forza-horizon-5-in-cikis-tarihini-duyurdu-horizon-5-ne-zaman-cikacak-3103345-teknoloji pc ye gelse de steame gelir mi ? iyi forumlar...
  7. slmbnemıstık

Yardım max 120 TL ye oyun önerisi ?

dostlar oyunun konusu fark etmez 120 tl var steamde önerileriniz nelerdir? (sistemim imzada yazıyor mobilden girenler telefonu yan çevirin)
  8. slmbnemıstık

Yardım THE WİTCHER 3 ALINIR MI ?

1 VE 2 yi hiç oynamadım direkt 3ü oynasam nasılo olur 15 tl bütçem var The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition bu oyun ya da epic gamese gelebilir mi (tahmin?)
  9. slmbnemıstık

steam 10 tl oyun önerisi

10 tl ye en iyi oyun öneriniz sizce güzel ? hangi tür olduğu farketmez
  10. slmbnemıstık

Call of Duty: Modern Warfare 2 alınır mı

steamde Call of Duty: Modern Warfare 2 indirime girmiş 36 tl fiyatı en son ps3 de oynamıştım ps 3üm bozulnca ps 4 ün cdsini bulamadım sizce cod mw 2 alınır mı ? (steamden)
  11. slmbnemıstık

Öneri düşük sistemlerin açabileceği 10 güzel oyunlar

1.CoD Modern warfare 4 2.Team Fortress 2 3.Need for Speed: Most Wanted 2 4.Bully 5.left4 dead 2 6.Grand Theft Auto: San Andreas 7.CS GO(bazı düşük sistemleri zorlayabilir) 8.Valorant(bazı düşük sistemleri zorlayabilir) 9.Sabotaj 10.Pacify(bazı sistemleri zorlayabilir) bugün sizlere 10 tane...
  12. slmbnemıstık

fifa21 vs pes20 hangisi

dostlar pes 20 mi yoksa fifa 21 mi ps4 için alacağım
  13. slmbnemıstık

steam 20 tl lik oyun önerisi

dostlar 20 tl lik bütçem var hikayeli olmasın aklımda tekken 7 var sizce nasıl alınır mı ?
  14. slmbnemıstık

bu oyunları nereden alabilirim ya da nasıl yükleyebilirim

Need for Speed: Most Wanted 2 (Need for Speed: Most Wanted) bu ve Need for Speed: Carbon pc ye nasıl inderbilirim ?
  15. slmbnemıstık

steam profil arka plan önerisi

50 kuruş bütçem var önerinizi bekliyorum aklımda bu var sizce nasıl ?https://steamcommunity.com/market/listings/753/266840-Odin & Hades
  16. slmbnemıstık

35 tl hikayeli oyun tavsiyesi

Beyond: Two Souls dostlar sizce bu oyun alınır mı ? ya da 35-40 tl ye hikayeli oyun öneriniz var mı ?
  17. slmbnemıstık

zup! s oyununun tam bitirdim ama envanterime koleksiyon kartları yok

dostlar kusura bakmayın gece gece rahatsız ettim başlıkta da yazdığım gibi steamdaki zup!s oyunu tamamen bitirdim başarımları sonuna kadar yaptım ama olmadı koleksiyon kartı vermedi ne yapabilirim steam seviyem 7 kart hakkı 3 diyor ama topladığım 0
  18. slmbnemıstık

CS GO da fps 30 sabit neden?

dostlar cs go da fps sayaçını açtım 29-30fps alıyorum daha yükseye çıkmıyor windows en yüksek sürümde fps_max999 bile denedim olmadı sizce neden?(umarım konuyu doğru açmışımdır) monster abra a5 15.5 den oynuyorum
  19. slmbnemıstık

benim eski pc CS GO açar mı?

dostlar eski pc in özellikleri: intel i5 6400 intel hd graphics 530 ekran kartı 4 gb ram dostlar sistem bu sizce düşük ayarlarda CS GO açar mı?
  20. slmbnemıstık

Bu pc stranded deep akıncı oynanır mı?

Dostlar bende ihtiyar bir pc var özellikleri intel i5 6400 İntel hd 530 4gb ram Sizce düşük ayarlarda stranded deep açar mı?şimdiden hepinize teşekkür ederim (umarım konuyu doğru açmışımdır)
Top Bottom