Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Yardım Ubisoft Store İade Hatası

oyunu yeni aldım 1 saat felan oynamışımdır böyle bir hata veriyor iade istediğimde Live chatten ulaşamıyorum, ticket açamıyorum bu nasıl leş bir firma ya keşke steamden şaşmasaydım
  2. wolvesina

Var Mı BF2042 Gelicek !

Oyunu aldık beğendik şimdide oynayan türkleri arıyoruz hadi bakalım 2-3 kişi çıkarsa Hazard Zone'a atılırız hep beraber :D
  3. wolvesina

Öneri FIVEM Sunucu Önerisi

Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta mevcut Sunucuda saçma sapan her şeye yok vip yok aile yok 500 lira atın gibi saçmalıkların olmadığı bir türk sunucusu var mı? Sunucuda 300 tane modlu araç var adamdan basit ama hoş bir şey istiyorum bana modlu araçların hepsi için vip olmak lazım diyor :D...
  4. wolvesina

GTA V Yeni Güncellemede Gördüğüm Motorsiklet Hakkında

Yeni güncelleme ile gelen Agency'nin garajında bulunan motor baya güzel ama binilmiyor markası hakkında fikri olan var mı :D
  5. wolvesina

Öneri Oyun Önerisi Alabilir Miyim?

Aradığım oyun State Of Decay 2 benzeri Çok eski olmayan survival/base inşası içerikleri olmasını istiyorum Yani loot yapiyim evimi geliştiriyim gibi Single Player bir oyun bakıyorum Fiyatı önemli değil Rust vs. oynadım
  6. wolvesina

Yardım Forza Horizon 4 te yaşadığım sorunu FH5'de yaşar mıyım?

Merhabalar FH4 ü ucuza almıştım microsoft hesabı olarak ve bir süre sonra oyunda 1 adet bulunan bir aracı bir bug ile aldığım için tahminimce ban yemiştim Ipsec hatası alıyordum sürekli online moda giriş yapmak istediğimde muhtemelen IP ban yediğimi tahmin ettim ve uzun aylar boyunca süren...
  7. wolvesina

Ghost Recon : Breakpoint CO-OP Oynayacak Şahsiyet Aranıyor

Oyunun Gold Edition'ı 60 liralık kupon ile 29.80'e geliyor ilgilenen varsa dm :D
  8. wolvesina

Yardım 65GB İndirdim 45GB Daha indiriyor?

Merhaba Ghost Recon Breakpoint oyununu indirimden kaptım ve Epic Games üzerinden indirdim 65GB toplam yer tuttu Oyunu başlattığımda uPlay'e yönlendirdi beni ve 48GB Daha indiriyor uPlay bu normal midir?
  9. wolvesina

Halo 4 Almak İstiyorum Ama

Tek başına oyunu alamıyor muyuz anlayamadım pek?
  10. wolvesina

CS:GO Vac Ban Yemişim? :D

1.5 aydır bilgisayarım bile yok ve vac ban yediğim haberini aldım bugün rekabetçi oyunlarda hile işine bulaşmadım hiç Nova 2 felandım zaten steam destek yardımcı olur mu bu konuda ? 10 gün önce vac yemişim.
Geri