Arama sonuçları: *

1. İsmetPotter

dead cells 90tl değer mi?

dead cells crackli oynuyordum ama save mantığını korumak daha iyi optimizasyon ve daha önemlisi daha fazla zam gelmeden alınabilir aslında. ama 90tl dead cells için değer mi? edit: skyrim de olabilir
  2. İsmetPotter

Halo serisine nerden başlayabilirim?

Hiç Halo oynamadım ilk defa baslayacagim grafikleri ve mekanikleri ideal (yeni tarzdan bahsetmiyorum ascr ezio trilogy witcher 2 veya Batman Arkham serisi grafiklerine okeyim) nerden başlayabilirim
  3. İsmetPotter

RDR2 900pde 35-40fps oynanır mı?

pcme youtubedan baktım rdr2de 900p low ayarlar 35-4o arası dps veriyor oyundan zevkalabilir miyim?
  4. İsmetPotter

Yardım batman arkham city açılmıyor

batman arkham city açıldıktan sonra yüklenme ekranında masaüstüne atıyor. ayrıca oyun açılırken de sesler cızırtılı geliyor. steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım eksik dosyaları indirdi fakat gene de bir faydası dokunmadı
  5. İsmetPotter

Yardım Batman arkham asylum frekansa ince ayar çekme

frekansa ince ayar bir türlü çekemiyorum püf noktası vs var mı lütfen yardım
  6. İsmetPotter

PCm GOW kaldırır mı?

PCm gow kaldırır mı şuan da Battlefield 1i en düşük ayarlarda 40-60fps arası, forza horizon 4ü en düşük ayarlarda 40-60 arası, the witcher 3ü en düşük ayarlarda 40-50fps arası oynayabiliyorum sizce gow kaldırır mı? Pcmin özelliklerini yazmamamın sebebi sistem kaldırmıyor gibi gözüküyor ama...
  7. İsmetPotter

Batman Arkham sürekli indirme giren bir seri mi?

Batman Arkham serisi şuanda steamde 15tl üzerinden satılıyor fakat bu yazın tekrar indirime girer mi sürekli indirime giren bir seri midir (witcher misali) çünkü oynayacağım hikayeli oyunlar var onlar bitince oynamak istiyorum
  8. İsmetPotter

Batman: Arkham Knight oynanır mı? Oynama sırası nedir?

Batman: Arkham Knight indirime girmiş 11tl sizce alınır mı oyun güzel mi? Bundan önce oynanması gereken oyun sırası var mı varsa nedir? Bir de batman Arkham origins oynamak için oynamam gereken başka oyun var mı?
  9. İsmetPotter

Yardım Steamde oyun iade edince para ne zaman gelir?

Forza 4 standart pack aldım ama iade edip forza 4 ultimate packe geçmek istiyorum. Oyunu iade etsem para ne zaman gelir
  10. İsmetPotter

Yardım Steam forza paketleri arasındaki fark nedir?

İndirime girdiği için forza horizon 4 almaya karar verdim fakat forza horizon 4 standart edition, deluxe edition, ultimate edition olarak 3 farklı model var aralarındaki fark ne? Bir de ben şimdi standart alsam ileride deluxe yükseltebiliyor muyum?
  11. İsmetPotter

PC'de Spiderman oynayabilir miyim?

PlayStation özel oyunlarından olan Spiderman oyunlarını pcden oynamanın herhangi bir yolu var mı?
  12. İsmetPotter

Yardım the witcher 1 için türkçe yama lazım

the witcher 1 oynuyorum türkçe yama bulamadım bulsam da nasıl yapacağımı anlamadım. adımları ile beraber yama atabilir misiniz
  13. İsmetPotter

Battlefield 1 PS ve pcden bağlanarak oynanır mı?

Battlefield 1i ben pcden oynuyorum arkadaşım psden oynuyor beraber bağlanıp oynayabiliyor muyuz?
  14. İsmetPotter

PCm God Of War kaldırır mı?

God of War sistem gereksinimleri: İ5 2500k NVIDIA GTX 960 8 GB RAM Benim sistemim: İ5 750 GTX 660 8gb ram Pek de umutlu değilim zaten ama sabit 30fps bile yeterli (alabilirse :/)
  15. İsmetPotter

The witcher oynamaya değer mi ? Abartıldığı kadar güzel mi?

Enis abi bu soruyu sorduğumuz görmez umarım. The witcher 1,2,3 steamde indirime girmiş 55tl civarlarında 1,2,3 oynamaya değer mi? 1,2 oynamadan konu anlaşılır mı? İndirmedeyken al 3ü de güzel oyun denebilecek bir seri mi? Bir de multiplayer oynanıyor mu?
  16. İsmetPotter

Yardım forza 4 demo indirip pcm kaldırıyor mu diye bakılır mı?

pcme forza horizon 4 indirmek istiyorum fakat kaldırma konusunda şüphem var. microsoft storeda forza horizon 4 demo var. demoda aldığım fps değeri ile orijinal oyun arasında fark olur mu? olursa ne kadar olur?
  17. İsmetPotter

Epic gamesdeki r6 logosu

R6 normal logosunu hepimiz biliyoruz fakat ben epic gamesden aldım daha önce alan varsa yardımcı olabilir mi acaba steamdeki gibi logo olmasını istiyorum şuan ubisoft logosu var sadece. Not: lütfen steamde indirimde ordan alsaydın falan gibi boş yorumlarla konuyu doldurmayalım indirimdeyken...
  18. İsmetPotter

Bilgisayarım Battlefield 1,4,V kaldırır mı?

Bilgisayarım Battlefield 1,4,V kaldırır mı? Bilgisayarım Battlefield 1,4,V kaldırır mı? steamde indirime girince direkt aldım pek sorgulamadan unuttum kaldırır mı diye sormayı geç olsun güç olmasın babında Sistemim: İşlemci: İ5 750 Ekran kartı: GTX 660 twin Ram: 8gb ram [3kanal(1333mhz)]...
  19. İsmetPotter

Battlefield 1,4 ve V Kronolojk oynanır mı?

Bilenleriniz belki vardır steamde Battlefield indirm var almak istiyorum oyunlar şunlar: BATTLEFIELD V BATTLEFIELD 1 BATTLEFIELD 4 Sadece bu 3 oyunu kornolojij oynayarak hikayeden anlar mıyım ve kronolojik oynama sırası nedir
Geri