Arama sonuçları: *

1. M

Geliştiğin zaman herkese tek attığın levelli lootlu oyun tavsiyesi

Level sistemi olan loot sistemi olan böyle geliştiğinde gerçekten güçlendiğini hissettiren oyun tavsiyesi yapabilir misiniz? Diablo tarzı falan gibi ama Türkçe olursa iyi olur.Online olması önemli değil singleplayer oynanabilen bir oyun da olur.
  2. M

Rustta renkler silik gözüküyor

Rust'ta renkler böyle silik silik gözüküyor oyun içinde hangi ayarı yapmam gerekir ? Nvidia denetim masasıyla digital vibrance'ı falan kurcaladım ama hala öyle ..Oyunla alakalı bir sıkıntı yani, bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. M

CS GO Cannot create SDR...sorunsalı

Bilgisayar kapanıyor oyundayken bazen ve tekrardan maça giremiyorum.Konsolda ise böyle bir şey yazıyor Cannot create SDR connection to hosted dedicated server. Cannot connect to proxied gameserver steamid:90138688819323909 via steam datagram. We don't have an authorization ticket! nasıl...
  4. M

Steam ayarlarım sıfırlanıyor

Evde problem var elektrik git gelli biraz,pc yeniden başlayınca cs go da https://media.discordapp.net/attachments/488751114477371433/753036581958451318/a1.png?width=623&height=389 böyle bir hata alıyorum ve steam ayarlarım falan hep sıfırlanmış oluyor.Çözümü nedir lütfen birisi söylesin 2 kere...
  5. M

Black bars nasıl yapılır ?

Ben cs go yu blackbars olarak oynamak istiyorum ancak bi türlü çözemedim.Yardımcı olabilir misiniz
  6. M

lionheart legacy of the crusader tarzı

Lionheart legacy of the crusader tarzı oyun arıyorum dostlar,mümkünse Türkçe yaması veya desteği olan macera rpg basit tam manasıyla örnek verdiğim oyun gibi olan ve bu oyunun Türkçe yaması varsa lütfen atar mısınız
  7. M

Lionheart2 tarzı oyun

Bu resimdeki oyuna benzer oyun önerisi istiyorum arkadaşlar,böyle nasıl anlatılır bilmiyorumda bu oyunu bilenler varsa onlar anlar ne demek istediğimi . Rol oyunları kategorisinde sanırım.
Top Bottom