Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

farming 25 açılmıyor

açılmama sebebi normal mi?
  2. Koyun Shaun

AJAN P Oyunu nerede?

beyler eskinden fineas ve förb çizgi filminin oyunu vardı ornetorenk olarak dolaşıp bişeyler yapıyorduk o kapandı mı? disney play gibi bişeydi
  3. Koyun Shaun

game bar çalışmıyor tuş ve kısayol

Gençler Windows + G Windows + G + Alt Kısayoldan açtım olmuyor kod ile silip tekrar yükledim yine olmuyor. Lütfen cevabı bilen birisi yorum yazar mı 1692037567 regeditten tüm ayarlarına baktım gamedvr vs enabled ayarları vs. hepsi 1 olarak ayarlı ama hiç bir türlü ne kısayoldan ne de tuşla...
  4. Koyun Shaun

Öneri Fivem hile yapacak kişiler kesinlikle okusun

ne yaparsanız yapın nakit parayı uçurmayın sınır var :D ben 80 milyon nakit bastım şutlandım otomatik yapmayın gencolarrrr
  5. Koyun Shaun

CS:GO Rio jetonu aldım nasıl kullanıcam

gençler csgo rio jetonu adlım ama kullanamıyorum süresi mi bitti? ayrıntılarda 15 aralıka kadar alınabilir diyordu
  6. Koyun Shaun

MTA:SA Turan Gaming Real Life Server Paketi

https://mtamodding.blogspot.com/2022/07/mtasa-turan-gaming-real-life-server.html Direkt link: https://s6.dosya.tc/server8/am6ia7/TuranRealLife.zip.html Virüs var mı diye sormanıza gerek yok isteyen taratabilir. Böyle dosyanın içinede kimse virüs atmakla uğraşmaz 1657439507 Bu arada sunucu bana...
  7. Koyun Shaun

Assetto Corsa shutoko revival project Unexpected Error

Gençler oyun sadece unexpected error diyor ilk önce biraz yükleniyor sol altta sonra haritalar falan yüklenirken yanıt vermiyor ve unexpected error diyor ben kapatınca oyunda kapanıyor. Acil yardım edin lütfen 1653400391
  8. Koyun Shaun

Counter Strike Global Offensive FPS Arttırmak için Başlatma Seçenekleri

Kendiminde kullandığı bazı kodları sizlerle paylaşmak istiyorum ama ilk önce başlatma seçeneklerini yazacağım. -high Oyunu yüksek öncelikte çalıştırır. -novid Oyun açılırkenki intro videosunu erkenden geçer. -nojoy Joystick kontrollerini devre dışı bırakır -refresh60 Monütörünüzün tazeleme hızı...
  9. Koyun Shaun

GTA 5 Online girecek eleman aranır

Gençler gta online girecek eleman aranır başlıktaki gibi. Gereksinimler: 1) Discord zorlamayacak çünkü pc kasıyor sadece gta 5 açıyorum anca oynayabiliyorum. Yazılı olarak discordtan iletişim kurabiliriz telefondan bakabilirim. Bu gereksinimlere sahip eleman aranıyor! Seviye para farketmez...
  10. Koyun Shaun

Sollamalı araba oyunu önerir misiniz PC

beyler gerçekçi tam sollama yapmalık hız yapmalık bir oyun önerir misiniz bilgisayar eski o yüzden gidipte fh4 falan demeyin lütfen. sistem imzadaki gibidir. nfs hot pursuit gibi grafik veya city car driving grafikleri olabilir. Kesinlikle sollama lazım
  11. Koyun Shaun

Bilgisayarım ARMA 3 kasmadan oynatır mı?

1624524812 Eğer kasmadan oynayabileceksem alıcam indirimde şuan
Top Bottom