Arama sonuçları: *

1. S

fs 19 online işci sınırı

bız onlıne oynuyoruz 4 işciden fazla ıscıye verılmıyor neden bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
  2. S

Mc Town server craklı bıldıgınız var mı

bız arklarla mc oynamak ıstıyoruz ama server yok boyle kasaba gıbı haraken tarzı server var mı bıldıgınız orjınal degıl oyun
  3. S

Garrys mod modlar eror veya pembe olmasi

Geforce now dan oynuyorum atölye modları kurulu gözüküyor ama spawn edince eror yazısı geliyor bazende pembe renkli bisi
  4. S

Minecraft uyumsuz sürüm

Benle arkadaşım aynı sürümü indirdik o servere girdi ama bende uyumsuz sürüm diyor t launcher için
  5. S

ets 2 tıra yazılım atıcam ama hata alıyorum yardım edın

sll_decrypt sanzıman motor fln cıkmıyor bu yazı cıkıyo ( save formatı 2 yaptım ) ********************************** * SII Decrypt program 1.2.1 * * (c) 2016-2017 Frantisek Milt * ************************************ usage: SII_Decrypt.exe InputFile [OutputFile] SII_Decrypt.exe...
  6. S

ets 2 tır hemen takla atıyor

ben normalde 160 donebıldıgım vırajı yenı actıgım save de 120 zorla donuyo hemen takla atıyor sunspansıyon ayarlarıda en sertte sızce neden
  7. S

Steam Hediye Atamıyorum

Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen birkaç dakika bekledikten sonra tekrar deneyin. Hatayı görmeye devam ediyorsanız lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.
  8. S

GeForce Now Oyunu Nasıl Yeniden Başlatabilirim?

ben ets oynıyıcam ama surumu degıstırmek ıstıyorum steam uzerınden ozellıklerden degısıyorum ama oyunu yenıden baslatmam lazım uygulanması ıcın nasıl oyunu yenıden baslatabılırım geforce now uzerınden oynuyorum
  9. S

Steam kullanici adi değişme

Ben steama giriş yaparken ki nickmi değiştirmek istiyorum mümkün mu
  10. S

cs go rutbe nasıl yukseltılır

merhaba ben bugun nova 3 oldun kac mac sonra rankım artar
Geri