Arama sonuçları: *

1. JeyliBon

Valorant FPS Sorunu?

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm, Valorantta oyun için yeterli bir sistemim olmasına rağmen oyun içimde bazı aralıklsr 100fps 90 civarı alıyorum bazen de 200 den aşağı düşmüyor 144 hz oynadığım için fps düşünce kasıyormuş gibi gözüküyor ve sıkıntı yaşatıyor bunun sebebi nedir veya nasıl...
  2. JeyliBon

Bu Testler doğru mu????

Arkadaşlar bu testler doğru mu nvidia neden bu kadar geride
  3. JeyliBon

Bu file oyun dosyasını nasıl açabilirim

Arkdaaşlar küçükken oynadığım bir oyun olan feeding fish oyununu oynamak istedim malum güvenli bir yer bulamayınca internetten indirdim ama galiba o oyunu açmak için gerekli oyun motoru yok ben bir javayla açmayı denedim belki açar diye olmadı tavsiye ettiğiniz bir oyun motoru var mı böyle eski...
  4. JeyliBon

Bu sistem RDR2 yi hangi grafiklerde kaç fps oynatır tahminen

Arkadaşlar soru başlıkta sistem özellikleri ise şu İ7 7700HQ GTX 1050 2GB 8GB RAM Başlıca bunlar bu arada bu bilgisayar laptop
  5. JeyliBon

Mount and blade bannerlord

Arkadaşlar dayımla almayı düşünüyoruz değer mi iki kişi daha zevkli olur mu ve başka oyun tavsiyeniz var mı
  6. JeyliBon

E-450 + HD 6320 PC im kaldırır mı minecrafti

Arkadaşlar bir pc var elimde dizüstü ara sıra kullaniyorum Minecraft oynatır mı indircem ona göre internetim kısıtlı şuan için onun için soruyom şimdiden teşekkürler.Özellikler E-450 işlemci Hd 6320 ekran kartı 2gb ram
Geri