Arama sonuçları: *

1. D

Battlefield 5 VS 2042

Hazır indirim süresi bitmek üzereyken bu iki oyundan birini almak niyetındeyım.Sizce hangi oyunu oynamak daha keyifli? Online oynamayı da düşünüyorum single haricinde.
  2. D

Öneri Maksimum 150 TL USP-S Skin önerisi

Başlıkta yazdığım fiyata USP-S için en güzel hangi skini alabilirim?
  3. D

CS GO 50 TL ile hangi skin alınır?

Elimde AK47-Keşfedilmemiş ,Ninjas in Pyjamas (Holo) | Katowice 2019, Ninjas in Pyjamas | Katowice 2019, Gnome Mercy stickerları üstünde bu stickerlardan bulunan bir silahım var.Bunu satıp üstüne biraz ekleyip bir skin almak istiyorum.M4A4 veya AK 47 için ne almamı önerirsiniz?
  4. D

Witcher 3 alınır mı?

Oynayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Oyun keyifli mi? Ayrıca sistemimde 1080p de oynamam mümkün mü? Sistemim : i3 10100F RX 560 4 GB 8 GB 3000 MHZ 1x8 Ram.
  5. D

Öneri Bitirici forvet önerisi

Ufaktan bir PES analig kariyerine başladım.Takımım fena değil ancak bitiricilik anlamında sorun yaşıyorum.Ve oyuncu ararken bakılacak kriterleri pek bilmediğim için soruyorum,acaba fikriniz varsa belirtebilir misiniz?
  6. D

PES 21 analig için takım önerisi

Arkadaşlar, PES 2021'de kariyer yapacağım.Acaba orta seviye takım öneriniz var mıdır?
  7. D

Steam İndirimlerinde Alınabilecek Güzel oyun önerisi

Malum birçok oyun indirime girmiş durumda,acaba tavsiye edeceğiniz türü farketmeyecek oyun önerebilir misiniz?
  8. D

Yardım PES 21 oyuncum hareket etmiyor

Arkadaşlar x360ce uygulaması ile pes 21 i yaklaşık 4-5 aydır oynuyorum.Ancak kısa bir süre önce format atıp daha sonra oyunu yükledim ve ayarları yaptım,ancak oyuncum herhangi bir yöne koşmuyor.Ne yapmam gerekiyor,bilen var mı?
  9. D

Yardım Valorantta FPS Sabitlemek mantıklı mı?

Valorantta yaklaşık 190-230 arası bir fps alıyorum ancak monitörüm 75 hz.Sizce FPS i 80 e sabitlersem bir sıkıntı yaşarmıyım?
  10. D

Yardım Valorant d diskine nasıl kurulur?

Arkadaşlar valorantı direk harddiske kurmak istiyorum ama herhangi bir ayar veya yönlendirme bulamadım,nasıl yapabilirim?
  11. D

Yardım X360CE PES 21 ile çalışır mı?

Arkadaşlar pes 21 indirdim,elimde sg-401 adlı ps3 kolum var ve x360ce programı ile pes 17 oynuyorum,sizce pes 21 ide aynı kolla oynayabilirmiyim?
  12. D

Yardım Bu bilgisayar valorantta kaç fps alır?

Arkadaşımın eski bir sistemi var ve valorant oynamak istiyor,sizce mümkün mü? Veya oynarsa hangi çözünürlüğe almalı? Core 2 Duo E8400 işlemci Asus RX 550 2 GB 128 bit ekran kartı 3+2 toplam 5 gb ram 120 gb ssd 160 gb hdd
  13. D

Yardım Valorantta ban yeme sebebimi nasıl öğrenebilirim?

Arkadaşlar valorantta 1 ay ban yedim,ancak nedeinin bilmiyorum.Sizce bunun öğrenmenin yolu var mıdır?
  14. D

Yardım Valorant Battle Pass hakkında

Arkadaşlar ben battle pass alırsam 22.aşamaya kadar olan skin veya anahtarlıklar açılacak mı?
  15. D

Yardım 2175 VP ile hangi desen alınabilir ?

Arkadaşlar 2175 VP alırsam hangi deseni almamı tavsiye edersiniz?Mümkünse bıçak olmasın,vandal veya phantom olursa iyi olur.
  16. D

Yardım Valorantta sürekli uzaklaştırma yiyorum.

Arkadaşlar valorantta 3.oldu bu olay,hesabım nedenini bilmediğim bir şekilde belli tarihlere kadar uzaklaştırılıyor.Rapor edildiniz yazıyor ama nedenini bilmiyorum,hesapta sadece derecesiz oynadım ve 3 4 kere ping yüzünden afk kaldım,sizce ne yapmalıyım?
  17. D

Öneri Battlefield 3 nasıl bir oyundur?

Arkadaşlar Battlefield 3 nasıldır,oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi?(Grafik,oynanış,vs.)
  18. D

Öneri 27 TL yi CS ye mi yoksa valoranta mı atmalıyım?

Arkadaşlar birkaç oyun aldım,geriye 27 tl kaldı,sizce bu 27 tl yi valoranta mı yoksa cs için mi harcamalıyım?
  19. D

CS:Source steamden alınır mı?

Evet arkadaşlar sizce Cs source steamden alınır mı?
  20. D

Öneri PES 21 hangi takım için olan editionu almalıyım?

Arkadaşlar pes 21 alacağım,sizce hangi takımın edition pakedini almalıyım?
Top Bottom