Arama sonuçları: *

1. mamusk

Csgo haftalık tp bonusu kaçta yenileniyor?

Dostlar çoğu yerde okudum ve bende öyle biliyorum; haftalık tp bonusu 3.30 da yenileniyor diye, fakat şimdi baktım hala yenilenmemiş, bir değişiklik mi oldu? kaçta yenileniyor?
  2. mamusk

Yardım Human Fall Flat siyah ekran olarak açılıyor ve hemen kapanıyor

Dostlar arkadaşımla human fall flat oynayacaktık fakat arkadaşım oyuna giriyor siyah ekran oluyor ve ardından hemen kapanıyor,macbooktan giriyor sebebi ne olabilir sil yükle yaptı oyun dosyalarını doğrula yaptı olmadı,sistem gereksinimlerini de karşılıyor, yardım edebilicek varmı? oyun orjinal...
  3. mamusk

2021 de Ücretsiz GFN da Witcher 2 Bitirdim! 10 Yıl sonra Hala oynamaya değer mi?

Evet bitirdim. 1-Grafikler Oyunun çıkış tarihi 17 Mayıs 2011 yani çıkalı 10 yıl olmuş neredeyse ama oyunun grafikleri hala güzel,hala taş gibi. Fakat ben Witcher 2 nin renklerini çok sevmiyorum baya koyu bir havası var, şahsen beni biraz sıktı. Yani grafikler 10 yıl önce çıkmasına rağmen hala...
  4. mamusk

Yardım Geforce Nowda Witcher 2 dil değiştiremiyorum.

Geforce now dan witcher 2 oynamaya başladım ama dili nasıl türkçe yapıcam bulamadım,oyun dışından yapılıyomuş sanırım ama geforce now da olduğum için yapamıyorum.
  5. mamusk

Sizce Witcher 2 nasıl bir oyun?

Severmisiniz Witcher 2 yi? Oynanmalı mı?
  6. mamusk

Witcher 3 36 saatte bitti, oyun hakkındaki görüşlerim. (Spoiler)

SPOİLER ALERT!!!
  7. mamusk

Yardım Witcher 3 bölümü geçemiyorum.

Dostlar witcher 3 te ya şimdi ya hiç görevini yapıyordum lağamdaki yolu buldum ama karşıma katakan diye bir canavar çıktı kaç kere denedim kesemedim yanımda yağ vb bişeyde yok görevden geri de dönemiyorum yardım ederseniz sevinirim. @Rennes
Top Bottom