Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Öneri Canım sıkılıyor oyun önerir misiniz

Canım çok sıkılıyor en son Days Gone ı bitirdim şimdi oynayacak oyun bulamıyorum. lütfen önerdiğiniz oyunlar RDR 2 - Witcher - GTA V - Assasin's Creed serilerinden ve God of war olmasın teşekkür ederim Grafikleri güzel, açık dünya oyunu olursa iyi olur ayriyetten sürükleyici olsun
  2. KeReM 1963

ŞOK!! ETS 2 ve ATS ye inanılmaz zam!

Güncel fiyatlar bu şekilde 9.75₺ ye aldığım ETS 2 150₺ nasıl olabilir aklım almıyor 😪
  3. KeReM 1963

AC Odyssey 2 kere oynanır mı ?

2-3 Ay önce Odyssey i oynayıp bitirdim ve şimdi tekrardan oynayıp bitirmek istiyorum ama bu sefer dolu dolu bütün yan görevleri yaparak oynıcam. Sizce tekrardan oynanırmı mı ?
  4. KeReM 1963

Red Dead Redemption 2 Oynanır mı ?

Hikayesi , Grafikleri , Ortamı , Karakterleri vb nasıldır 9 tl ye şu forumun meşhur hesap satıcısından alıp oynıcam sizce oynanır mı ve 170 GB Boş yerim var yeterli olur mu ?
  5. KeReM 1963

Forza Horizon 4 Steamde Kaç GB ?

143 GB boş yerim var , sizce yeterli midir FH4 için ? Edit : Ultimate Edition için
  6. KeReM 1963

Yardım AC Valhalla Can Sorunu

yani gerçekten artık kafayı yemek üzereyim canım azalınca ne yaparsam yapayım böğürtlen bulup yemeden canımı dolduramıyorum ve böğürtlenlerde her yerde kolay kolay bulunmuyor . acaba ben oyunda bir ayarı falan mı değiştirdim yoksa bu can sıkıntısını halledebilir miyiz ? bide oklarım bitti...
  7. KeReM 1963

CS:GO da sorun mu var 25 dakikadır maç bulmuyor

Sorun tek bende mi var bütün mapleri koydum ona rağmen 25 dakikadır bulmadı
  8. KeReM 1963

Fortnite 31 GB İndiriyor . Oyun Kaç GB ?

Hazır RTX Kartım varkende bi fortnite oynayalım dedik 31 GB indiriyor eskiden 70 GB falandı ne oldu böyle
  9. KeReM 1963

Assasin's Creed Odyssey TR Yama Kuruyorum Oyun Açılmıyor

Oyun Orijinal Steam Üzerinden Aldım https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/ burdaki yamayı deniyorum olmuyor https://www.oyunindir.vip/oyun-indir/turkce-yama-indir/assassins-creed-odyssey-turkce-yama-indir-full.html burdaki yamada olmadı Oyunu açmak için tıklıyorum açılır gibi...
  10. KeReM 1963

Assasin's Creed Odyssey (Steam) Oyun Dosyalarını Bozmayan Türkçe Yama Var Mı ?

soru başlıkta oyun orijinal steam versiyonu
  11. KeReM 1963

Valorant 2 TB yer kaplıyor

bruh moment öyle bi andır ki 240 gb ssd kullanıyorsundur ama 2TB oyun yüklüdür , şaka maka neden böyle gösteriyor bilgisi olan var mı
  12. KeReM 1963

absolute drift beyaz ekranda kalıyor

dün epic te bedava verilen absolute drift oyununa giriyorum ve beyaz ekranda kalıyor epic games launcher i kapattım açtım düzelmedi çözümü nedir benden başka yaşayan var mı
  13. KeReM 1963

Öneri Maks 70 TL ye Steam oyun önerisi

Kafa dinlemelik sakin bı oyun önerisi yapabilecek olan var mı Odyssey almayı düşünüyordum param yetmiyor Origin alınır mı yada başka seri bı oyun onerebilirmisiniz Edit : sistemden yana bi sıkıntı yok
  14. KeReM 1963

Minecraft sunucu kurma programı var mı

Aternos gibi bedava sunucu kurma programı var mı aternos 2-3 saat bekletyiro her seferinde
  15. KeReM 1963

LOL , DC , VALORANT Çöktü girilmiyor

Evet Lolde çöktü riot sucuk pişiriyor sandım sonra DC ninde çöktüğünü gördüm DC ve eth havuzuda çökmüş hayırdir neler oluyor
  16. KeReM 1963

Arkadaşla oynamalık hayatta kalma oyunu önerebilir misiniz?

Minecraft ve The Forest harici birşeyler önerin ikisinide bitirdik The Long Dark var aklımda ondan başka ne önerirsiniz 30-40 tl ye kadar para veririm indirimle 30-40 tl olan oyun varsa da alabilirim
Top Bottom