Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Yardım Cs2 düşük fps ve drop

Selam arkadaslar uzun suredir cs2de düşük fps aliyorum hele olum maçında iyice düşüyor sistem X3470 stock veya 3.8ghz Rx570 8gb 24gb ram 600w psu
  2. AfniSoDeadly

Ae86 forza horizon 4 forzathon magasinda

Horizon 4te ae86 alamayanlar icin Ae86 şuan forzathon magazasinda 4 günü var haberiniz olsun
  3. AfniSoDeadly

Öneri mortal kombat 1 vs 2 oynanabiliyor mu

arkadaşlarla mortal atacağız ama 3 kişiyiz hatırladığım kadarıyla xbox 360 da vardı hangi mortalı oynadık hatırlamıyorum 1 s 2 oynanabiliyor mu mortal kombat 10?
  4. AfniSoDeadly

freeman gmanin eelinde mi tutuluyor?

g freeeman hakkında şöyle bir teorim var. gman nihilanthın ölümünden sonra iş teklifi yapıp freeemanı başka bir yere götürüyor ve hl2nin başlangıcında şu kelimeleri söylüyor rise and shine mr. freeman,rise and shine... not that i wish to imply you have been sleeping on the job. noone is more...
  5. AfniSoDeadly

apex legends 30007 hatası

apex legendsta bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim
  6. AfniSoDeadly

Yardım 1450vp alacak var mi

Vodafone kullaniyorum paket yerine bakiye aldim yanlislikla 110tl iade olmadığı için 1450 vp alacak varsa nakite cevirmek istiyorum
  7. AfniSoDeadly

Yardım Forza horizon 4 saçma hata

Pcye format attim ancak oyunları yedekledim formattan sonra fh4un dosyalarini dogruladim ancak oyuna giremiyorum daha önce save dosyasi atmistim simdi save olmadan girip dosya olustuktan sonra yine save atacaktım ilk acilis yaris yuklenme ekraninda alt yazi da alex: üzgünüm oyun bitti topladigin...
  8. AfniSoDeadly

Devil may cry 6 ne zaman çıkacak

5i yeni bitirdim hikayesi akıcı en beğendiğim oyun serisi dmc 6 ne zaman cikacak gibi bi arama yaptim ama net bir bilgi yok bilen var mi
  9. AfniSoDeadly

Valorant smurf sorunu

İki gün öncesine kadar derecesiz vb modlarda oynuyordum 28lvl olduğumda dereceli girmeye başladım ama rezillik resmen her maçta karsi takıma 2 bizim takıma 2 smurf geliyor ya trolluyorlar ya da kufur edip diğer oyuncularin moralini dusuruyorlar gumus 2 gibi baslayacagima bronz 3 te basladip her...
  10. AfniSoDeadly

Forza horizon 4 E:88-D hatası

Eskiden crackli oynuyordum yeni sisteme geçince satın aldım bayadir girmiyordum şimdi girince E:88-d hatası alıyorum bir kaç sey denedim ama düzelmedi silip yeniden yuklemekte istemiyorum oturduğum yerde altyapi 35mbps olduğu icin bu cileyi çekemem çözümü bilen var mi
  11. AfniSoDeadly

Cafe de cok iyi oynuyorum ama evde oynayamiyorum

Nereye gidersem gideyim internet kafede cok iyi oynuyorum her el mvp olup maci kazaniyoruz ortalama 35 40 45 kill gibi sayilarla bitiyorum ama ev de oynadigim zaman o kadar iyi oynayamiyorum sebebi ne olabilir hala anlayamadım
  12. AfniSoDeadly

Yardım Fh4 Ae86 glitchi nasil yapilir

Ae86 kazanmak icin bir video uzledim tarihi 2 Şubat 2020 yapip internet baglantusini kapatip açıyoruz ve oluyordu video da cogu kisi de yapmis ben de is that a supraaa etkinliği gelmedi kisacasi ae86 yi kazanamiyorum çözümü bilen var mi
  13. AfniSoDeadly

Forza 4 steam düşük fps

Crackli fh4 oynuyordum 50-70 arasi fps aliyordum r7 370 ekran karti ile steam fix online için yaptım ve fpsim sonbaharda ilk baharda 30 a kadar dustu kista 50-60 fps arasi duzeltmenin yolu var mi
  14. AfniSoDeadly

Forza horizon 4 ae86 yok

Forza horizon 4 crackli indirdim ama bazı araclar yok mesela r34 te yok ama onu yarışta kazaninca verdi acaba ae86yi da mi yarista veriyor yoksa magaza da var mi forza-horizon-4-ultimate-edition-v14652820 Sürüm bu 1632897267 v1.424.99.2 (01.07.2020) Bu sürümde var mıdır acaba
  15. AfniSoDeadly

Forza horizon 4 düşük fps

Crackli fh4 indirdim bazi yerlerde 20fps e düşüyor ekran kartı kullanimi 99 100 oluyor islemci 30 civari ama ekran karti sicaklikgi gta5te 74 dereceleri görürken fh4te 66 civarinda oluyor tam kullandığı halde Ekran karti sapphire nitro r7 370 2gb İslemci x3440 2.9ghz Ram 2x4 kingston 1550mhz...
  16. AfniSoDeadly

crackli forza horizon 4

sağlam bi siteden oyunu indirdim oyunun sürümü V1.332.904.2 2018 olarak yazıyor sorunsuz çalışır mı windows 10 21h1 sürümü var microsoft store un kullanılabilir olması gerekiyor mu – Forza Horizon 4 Formula Drift Car Pack – Forza Horizon 4 Best of Bond Car Pack – Forza Horizon 4 Mitsubishi Car...
  17. AfniSoDeadly

R7 370 forza horizon 4

Sapphire nitro plus R7 370 2g ile hangi ayarlarda kac fps alirim kullanan var mi
  18. AfniSoDeadly

Gta Online oynamak isteyenler (jdm meet vs)

gta online da çok kişi ile jdm meet yapmak istiyorum oyunda gece saatleri sakin konvoy tarzı sürüş street drift ve meet tarzı gelmek isteyenler dc ve social club hesaplarını verebilirlerse sevinirim
  19. AfniSoDeadly

Yardım Metin2 kılıcı kullanma

Kırmızı demir pala +9 aldim ama kullanamiyorum fiş colarak ne koymam gerek
  20. AfniSoDeadly

Yardım Gta 5 berbat performans

Ayarlari high very high ultra yaptim r7 370 ve xeon x3440 var ama ekran karti %63 civarı islemci 92 95 civarı kullaniyor
Top Bottom