Arama sonuçları: *

1. Fyksn

Yardım Valorant A Critical Error Has Orrucared Hatası

son zamanlarda bu hatayı alıyorum oturum açtıktan sonra oyun karakterlerin resmi olduğu ekranda kalıyor ve sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum çözüm için yaptıklarım Vanguardı silip yükledim riot istemcisinden onar seçeneğini yaptım pc yi formatladım ekran kartı vs driverlerı...
  2. Fyksn

Yardım Valorant hata veriyor açılmıyor

açıklamadaki hatayı alıyorum vanguardı silip yükledim oyunu silip yükledim format attım ama nafile düzelmedi oyunda oturum açtıktan sonraki valorant yazan ekranda saatlerce takılı kalıyor ve hiçbir şekilde kapatamıyorum
  3. Fyksn

Yardım valorant kitleniyor yardım edin

valorant ta oturum açtıktan sonra karakterlerin bulunduğu resim kısmında kitleniyor format attım sildim yükledim vanguardı sildim yükledim çözülmedi yardım edebilecek varmı ve kilitlendiğinde oyunu kapatamıyorum
  4. Fyksn

Yardım arkadaşlar oynamalık düşük sistem oyun

arkadaşımla co-op yada online oyniyabileceğimiz düşük sistem oyun öneriniz varmı hayatta kalma olursa daha iyi olur ama genel olarak tür farketmez sistem 4gb ram i3 3220 amd radeon hd7760m ekran kartı
  5. Fyksn

last man standing hata

oyunu yeni indirdim açmaya çalıştığımda gelen ekranda could not server hatası alıyorum çözümü varmıdır acaba
Geri